۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
08:13
کد خبر : 9367634
۱۸:۴۷

۱۴۰۰/۰۶/۰۳
مدیر حوزه علمیه استان یزد:

گروه‌های جهادی طلاب در یزد ساماندهی می‌شوند

حجت الاسلام والمسلمین شمس با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی طلاب و حوزویان در عرصه‌های مختلف در سطح استان، از شناسایی و ساماندهی این گروه‌ها خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شمس، مدیر حوزه علمیه استان یزد در جلسه ستاد حوزوی بحران استان یزد که در محل مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد، با تأکید بر شناسایی و ساماندهی گروه‌های جهادی طلاب و حوزویان استان یزد، گفت: حضور طلاب و روحانیون جهادی در عرصه مبارزه با ویروس کرونا و حضور در بیمارستان‌ها و غسالخانه‌ها قابل تقدیر است.

وی بیان کرد: طلاب و روحانیون یزدی در این حرکت خودجوش جهادی حضور داشته و به یاری مردم و بیماران شتافتند و باید با برنامه‌ریزی دقیق و منجسم این اقدامات و حرکت‌های جهادی در عرصه‌های مختلف انجام و تداوم داشته باشد.

یادآور می‌شود در این جلسه اعضا نسبت به شناسایی طلاب و روحانیونی که در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با کرونا و آسیب‌های اجتماعی فعالیت دارند، تأکید کردند و مصوب شد فعالان در این عرصه جهت بهره‌مندی از مزایا و کار تشکیلاتی شناسایی و ساماندهی شوند. همچنین مقرر شد جهت ارتقا سطح علمی مهارت‌های طلاب و گروه‌های جهادی از طریق آموزش‌های مورد نیاز و مرتبط با فعالیت‌ها برنامه‌ریزی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید