۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:59
کد خبر : 9371124
۱۰:۱۱

۱۴۰۰/۰۶/۱۷
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛

رکورد زنی تزریق روزانه واکسن توسط تیم هلال احمر در قزوین

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان قزوین از شکسته شدن رکورد روزانه واکسیناسیون در مرکز واکسیناسیون هلال احمر در قزوین خبر داد.

دکتر فرهاد ارجمندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین در این رابطه بیان کرد: روز سه شنبه در دو شیفت کاری صبح و عصر در مرکز تجمیعی واکسیناسیون هلال احمر در محل هنرستان شهید عظیمیان شهرستان قزوین مجموعا ۷۰۶ دز واکسن کرونا از نوع سینوفارم و برکت و دز دوم آسترازنکا به گروههای هدف تزریق شد.‌

وی افزود: این میزان بیش از یک و نیم برابر بالاترين رکورد تزریق روزانه در این مرکز است و با برنامه ریزی های صورت گرفته به نظر می رسد میزان تزریق روزانه واکسن توسط جمعیت هلال احمر از این میزان هم بالاتر خواهد رفت.

ارجمندی ادامه داد: مرکز تجمیعی واکسیناسیون هلال احمر شرایط مناسبی را برای افزایش تزریق واکسن به مردم ایجاد کرده است و این روند ادامه خواهد داشت تا انشالله بتوانیم با کمک همه ارگانهای دخیل در امر واکسیناسیون به همه گروههای هدف واکسن تزریق کنیم.

وی خاطر نشان کرد: برخی در تزریق واکسن کرونا تردید دارند یا منتظر واکسن خاصی هستند ولی به افراد واجد شرایط توصیه می شود در اسرع وقت نسبت به زدن واکسن اقدام کنند که در شرایط فعلی بهترین کار تزریق واکسن است.

ارجمندی یادآور شد: جمعیت هلال احمر، مرکز تجمیعی واکسیناسیون در محل هنرستان شهید عظیمیان شهرستان قزوین را در راستای اعلام ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر ضرورت ایجاد مراکز جدید واکسیناسیون به منظور جلوگیری از ایجاد شلوغی و ازدحام مردم و همچنین سرعت بخشیدن به واکسیناسیون، از روز شنبه نهم مرداد ماه راه‌اندازی کرده است که شهروندان می توانند با در دست داشتن کارت ملی و پیامک دعوت برای تزریق واکسن به این محل مراجعه کنند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان گفت: هلال احمر با توجه به ماهیت بشردوستانه‌ای که دارد و عملی‌کردن شعار حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها، در مسیر خدمت به بیماران از تمام توان خود به نفع آنان بهره می‌برد و در کنار مردم عزیز تا از بین رفتن و کنترل بیماری کرونا خواهد بود.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید