به گزارش خبرگزاری بسیج، علی اصغر حجی، مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: میانگین برداشت پسته از هر هکتار در شاهرود یک تن است، اما در برخی از باغهای به ۱۴ تن هم میرسد.
او افزود: در سالهای گذشته ۲۰ تا ۳۰ درصد به سطح زیر کشت پسته در شهرستان شاهرود افزوده شده است.
غریب مجنی کارشناس جهادکشاورزی نیز گفت: بخشی از پسته تولیدی شهرستان شاهرود به صورت تازه خوری در داخل شهرستان و بخشی هم به مناطق و استانهای همجوار صادر میشود.
عمده ارقام پسته در شهرستان شاهرود عباسعلی، خنجری، کله قوچی و اکبری است و ۲ درصد از پسته تولیدی کشور سهم شاهرود است.
برداشت پسته از باغهای شهرستان شاهرود تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.