۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
16:42
کد خبر : 9372702
۱۰:۵۸

۱۴۰۰/۰۶/۲۳

افزایش روزانه تزریق واکسن کرونا در شرق استان سمنان به ۵ هزار دُز

شاهرود_ با افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در سالن شهدای مدافع حرم گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم شاهرود، ظرفیت روزانه تزریق واکسن در شهرستان شاهرود از ۳ هزار نفر به ۵ هزار نفر افزایش یافته است.
افزایش روزانه تزریق واکسن کرونا در شرق استان سمنان به ۵ هزار دُزبه گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار حسن قربانیان، فرمانده گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم شاهرود گفت: این مرکز به همت کارکنان گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم شاهرود راه اندازی شده است و تمام نیرو‌های آن شامل پرستار و پزشک از این گروه تامین شده است و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می‌کند.
قربانیان افزود: ساعت کار این مرکز از ساعت ۸ تا ۲۲ است و در صورت نیاز و رفع موانع آمادگی فعالیت شبانه روزی وجود دارد.
قربانیان گفت: در این مرکز ظرفیت تزریق روزانه ۳ هزار نفر وجود دارد.
ابوطالب جلالی فرماندار شاهرود گفت: با راه اندازی این مرکز ظرفیت روزانه تزریق واکسن در شهرستان شاهرود از ۳ هزار نفر به ۵ هزار نفر افزایش یافته است.
او گفت: در صورت نیاز یک مرکز تجمیعی دیگر برای واکسیناسیون در شهرستان شاهرود راه اندازی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید