۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
02:50
کد خبر : 9372802
۱۵:۵۱

۱۴۰۰/۰۶/۲۳
تازه های پلیس/23شهریور

سحرگاه خونین در"طبس"/5 کشته در برخورد رخ به رخ پژو 206 با تریلی

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: برخورد سواری پژو 206 با تریلی در کیلومتر 85 محور"طبس به یزد" 5 کشته برجاي گذاشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ"علیرضا رضایی" اظهار داشت: سحرگاه امروز با اعلام مركز فوريت هاي پليسي 110 مبني بر وقوع حادثه رانندگي در کیلومتر 85 محور"طبس- یزد" بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده كردند يك سواری پژو 206 با یک تریلی به صورت رخ به رخ برخورد کرده است که بر اثر این حادثه همه 5 نفر سرنشین سواری پژو جان خود را از دست داده اند.

 

رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی با اشاره به این که علت حادثه توسط کارشناسان پليس راه انحراف به چپ سواری پژو 206 ناشی از خستگی و خواب آلودگی تشخیص داده شده است؛ تأکید کرد: شهروندان با رعايت قوانين و مقررات راهنمایی و رانندگی از هرگونه عجله و شتاب بي مورد پرهيز کنند تا شاهد اينگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشيم.

 

سرهنگ رضایی با بیان این که علت عمده تصادفات در محورهای کویری ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان است؛ از رانندگان جاده درخواست کرد ضمن رعایت مقررات رانندگی و رانندگی حداقل پس از هر 2 ساعت رانندگی 20 دقیقه استراحت کنند.

 

گفتنی است سحرگاه روز گذشته نیز بر اثر برخورد یک اتوبوس با کامیون در شهرستان طبس 4 نفر جان خود را از دست دادند و 6 نفر مجروح و روانه بیمارستان شدند.

 

 

اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي در شهرستان"بیرجند"

 

سرهنگ"علیرضا فولادی" فرمانده انتظامی"بیرجند" اظهار داشت: مأموران انتظامی بیرجند با در نظر گرفتن بخش عمده اي از سرقت‌های متعدد، که توسط زباله گردها و معتاد ها انجام شده و به منظور كاهش آن، طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و ايجاد آرامش رواني در این شهرستان اجرایی شد.

 

وي افزود: مأموران پليس با انجام اقدامات اطلاعاتي محل انبار ضایعات و و زباله گردها را شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي در یک عملیات غافلگیرانه 6 نفر سارق و مالخر دستگیر و 21 فقره سرقت را کشف کردند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان بیرجند با بیان این که در این رابطه 2 انبار ضایعاتی به دستور مقام قضائی پلمپ شد، تصریح کرد: شهروندان هرگونه اخبار و اطلاعات از فعاليت مجرمان و بر هم زنندگان نظم و امنيت را از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اطلاع رساني کنند.

 

 

کشف انبار احتکار مواد خوراکی در خراسان جنوبی

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ"جواد بخشی" رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی از احتکار مقدار چشمگیری مواد خوراکی در شهرستان بیرجند مطلع شدند و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

 

وی افزود: مأموران محل انبار مواد خوراکی احتکار شده را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی و همراهی مأموران اداره تعزیرات حکومتی بازرسی کردند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان جنوبی بیان داشت: مأموران در بازرسی دقیق از انبارها 11 هزار کارتن مواد غذایی احتکار شده کشف کردند که ارزش ریالی آن بنا بر نظریه کارشناسان مربوطه 6 میلیارد و 630 میلیون ریال برآورد شد.

 

سرهنگ بخشی با بیان این که در این رابطه یک انبار با دستور مقام قضائی پلمپ و یک متهم دستگیر شد؛ تصریح کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعاليت هاي غيرقانوني مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.

 

 

اتوبوس مسافربري حامل 91 كيلو و 150 گرم تریاک در"نهبندان" توقیف شد

 

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ "احسان رحيمي" فرمانده انتظامی"نهبندان" اظهار داشت: مأموران ايست و بازرسي"سهل آباد" شهرستان نهبندان هنگام كنترل خودروهاي عبوري در محورهای مواصلاتی به یک اتوبوس مسافربري مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسي بيشتر متوقف كردند.

 

وي بيان داشت: ماموران در بازرسي از اتوبوس، 91 كيلو و 150 گرم ترياك که به طرز ماهرانه ای جاساز شده بود کشف كردند.

 

فرمانده انتظامي شهرستان نهبندان افزود: ماموران در اين ر ابطه يك خودرو توقيف و يك متهم دستگیر كردند كه متهم دستگیر شده به همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد.

 

سرهنگ رحيمي خاطرنشان كرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک بلافاصله با مركز فوريت هاي پلیسی 110 تماس گرفته و موضوع را با پليس درميان بگذارند.

 

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید