رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد.

وضعیت فوق بحرانی کرونا در کردستان/ راهرو‌های بیمارستان‌ها مملوء از بیماران کرونایی شده است

فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: اگر مردم هم در زمینه واکسیناسیون و هم در مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی رعایت و همکاری لازم را با کادر درمان نداشته باشند با مشکل برخواهیم خورد.
کد خبر: ۹۳۷۵۶۰۹
|
۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان با گرامیداشت سالگرد دفاع مقدس اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۵۰۶ هزار نفر در نوبت اول واکسن دریافت کرده اند و حدود ۲۴۰ هزار نفر دز دوم را تزریق کرده اند.



وی گفت: عاجزانه از همه مردم استان کردستان بخصوص افراد بالای ۵۰ سال و کسانی که هنوز برای تزریق واکسن اقدامی انجام نداده اند تقاضا میکنم که با حضور در اولین مراکز بهداشتی درمانی و یا مرکز تجمیعی محل سکونت خود جهت واکسیناسیون شدن مراجعه نمایند.



رضاعی عنوان داشت: استان کردستان در وضعیت بسیار شکننده و خطرناکی قرار گرفته به طوری که به قله پیک این بیماری رسیده ایم و در حال حاضر در شهر‌های سنندج و مریوان به شدت وضعیت فوق خطر را در حال تجربه کردن هستیم.



وی با اشاره به اینکه راهرو‌های بیمارستان‌ها پرو ظرفیت کامل شده است بیان کرد: اگر مردم هم در زمینه واکسیناسیون و هم در مورد رعایت پروتکل‌های بهداشتی رعایت و همکاری لازم را با کادر درمان نداشته باشند با مشکل برخواهیم خورد.



وی با تاکید ویژه بر لزوم پرهیز از برگزاری مهمانی، دورهمی و تجمع، یادآور شد: شهروندان بدون ماسک به هیچ وجه در اماکن عمومی تردد نکنند.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه افزود: خوشبختانه تا به این لحظه با همکاری و همت همه همکاران در کادر درمان در دانشگاه علوم پزشکی با مشکل دارو و ملزومات پزشکی که خیلی از استان‌ها با آن سرو کار دارند بر نخورده ایم و امیدواریم با همکاری مردم این پیک بسیار سنگین را که در بسیاری از شهرستان‌ها بالغ بر ۳ ماه طول کشید این فرایند تسریع شود و هر چه زودتر از این مرحله نیز عبور کنیم.
ارسال نظرات
آخرین اخبار