۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
10:13
۲۲:۰۵

۱۴۰۰/۰۷/۰۱
همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد؛

تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس ورونمایی از کارت ایثار در شهرکرد

آیین تجلیل از رزمندگان استان چهارمحال و بختیاری و رونمایی از کارت ایثار در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛  آیین تجلیل از رزمندگان و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری  با همکای سپاه ناحیه شهرکرد و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم (علیه السلام ) چهارمحال و بختیاری در مراسم تجلیل از رزمندگان و رونمایی از کارت ایثار با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بزرگداشت یاد وخاطره شهدا،‌ گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس، جوانان با مدیریت درست و برنامه‌ریزی دقیق جنگ را مدیریت و نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کردند و امروز نقش جوانان و رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان تبیین شود.

سردار علی محمد اکبری افزود: جوانان و رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس اجازه ندادند که یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد و این هفته فرصتی است که این ارزش‌ها و رشادت‌های برای نسل جوان بازگو شود.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان شهرکرد هم در حاشیه این مراسم گفت: در همایش تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس جمعی از این جان بر کفان به نمایندگی از دیگر رزمندگان و ایثارگران با رعایت دستورالعمل بهداشتی مورد تقدیر قرار گرفتند.

سرهنگ پاسدار کرم نظری افزود: بعلت شیوع ویروس منحوس کرونا امکان دعوت ازهمه رزمندگان وایثارگران وجود نداشت؛ لذا به نمایندگی از ایثارگران، جانبازان و رزمندگان در استان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تعداد محدودی از جانبازان قطع نخاع و رزمندگان  در این مراسم تجلیل شدند.

وی گفت: در این مراسم از کارت ایثار رزمندگان هم به صورت نمادین رونمایی شد که تاکنون بیش از یکهزار پرونده در شهرستان شهرکرد تکمیل شده است.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان شهرکرد افزود: بسیجیان ایثارگر در شهرستان شهرکرد که تاکنون برای صدور کارت مراجعه نکرده اند، باید برای تکمیل پرونده اقدام کنند تا روند صدور کارت برای آن‌ها انجام گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید