۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
08:45
کد خبر : 9378648
۱۳:۳۶

۱۴۰۰/۰۷/۰۸
نبود صنایع تبدیلی حلقه مفقوده اقتصاد کشاورزی؛

ایجاد کارگاه‌های فرآوری انگور و انار در خلیل‌آباد

فعالیت در عرضه مستقیم محصولات تولیدی به کارگاه‌های تبدیلی بدون دخالت واسطه‌گران و در نتیجه تعیین قیمت واقعی این محصولات از جمله مزایای ایجاد صنایع تبدیلی و باعث ایجاد اشتغال ودرآمد بیشتر در خلیل آباد می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛  اصغر نوراله‌زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی و امید در گفتگو با خبرنگار بسیج از خراسان رضوی، بررسی مشکلات طرح های نیمه تمام از اهداف سفر خود به شهرستان خلیل آباد برشمرد و اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم کمک کنیم که روند تکمیل این پروژه ها تسریع شود تا جهشی در منطقه در توسعه زیرساخت های مورد نیاز کسب و کار و اشتغال مردم ایجاد کند.

وی همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: یکسری ظرفیت ها و مزیت هایی شهرستان خلیل آباد در حوزه محصولات انار و انگور دارد که در مسیر با این محصولات آشنا شدیم و بخش عمده ای از تولید منطقه را به خود اختصاص می دهد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی و امید با بیان اینکه به دنبال این هستیم که کارگاه هایی برای فراوری و بسته بندی این محصولات بتوانیم ایجاد کنیم تا ارزش افزوده بیشتری به منطقه بدهد و اشتغال زایی افزایش پیدا کند، تصریح کرد: فعلا یک خط اعتباری ۱۰ میلیارد تومانی خاص منطقه ترشیز، مازاد بر خط اعتباری که منطقه ترشیز دارد در نظر گرفته ایم تا از این طریق بتوانیم چند کارگاه فعال کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مصوبه ای برای ارائه ۴۰ درصد تسهیلات تکمیلی به طرح های نیمه تمام مازاد بر تسهیلات که در گذشته ارائه شده گرفته ایم، اذعان کرد: امیدواریم با ارائه این تسهیلات، واحدهای نیمه تمام بتوانند زود به مرحله بهره برداری برسند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید