۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
01:46
کد خبر : 9379865
۲۳:۱۴

۱۴۰۰/۰۷/۰۹
معاون مقطع ابتدایی آمورش وپروش شهرستان کاشمر:

۲۰۰ کلاس درس مقطع ابتدایی کاشمر با کمبود معلم مواجه است

به خاطر بازنشستگی نیروها جمعیت نیروی انسانی کاشمر به خصوص در مقطع ابتدایی بسیار کاهش یافته و این موجب شده فقط در مقطع ابتدایی ۲۰۰ کلاس خالی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ رئوفی معاون مقطع ابتدایی آمورش وپروش شهرستان کاشمر در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: به خاطر بازنشستگی نیروها جمعیت نیروی انسانی کاشمر به خصوص در مقطع ابتدایی بسیار کاهش یافته و این موجب شده فقط در مقطع ابتدایی ۲۰۰ کلاس خالی داشته باشیم.


علیرضا رئوفی عنوان کرد: تاکنون در دوره ابتدایی ۱۷ هزار و ۲۸۴ دانش‌آموز ثبت‌نام شده‌اند، از این میزان فقط در پایه ورودی اول ۳۹۳۷ دانش‌آموز ثبت‌نام شده‌اند که رشدشان نسبت به سال قبل ۲۵.۴۶ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: اگر چه همه ساله به طور میانگین و بر اساس رشد جمعیت، آمار دانش‌آموزان کلاس اول ۴ تا ۵ درصد رشد دارد، اما سال تحصیلی گذشته به دلیل کرونا برخی دانش‌آموزان به مدرسه نیامدند و برخی هم در نیمه سال تحصیل را رها کردند و این موجب شده امسال رشد قابل توجهی در ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول داشته باشیم.

معاون مقطع ابتدایی آموزش و پرورش کاشمر مطرح کرد: این رشد جمعیت موجب شد برای فضا و نیروی انسانی چالش جدی داشته باشیم البته وضعیت درحال مدیریت است.

وی با اشاره به اینکه تا کنون ۳۳۲۱ دانش‌آموز تا ۱۲ مهر ماه در پایگاه سنجش نوبت‌گیری شدند و سنجش بیش از ۲۷۲۱ دانش‌آموز ورودی پایه اول انجام شده است، ادامه داد: امسال هزار کلاس به سه دوره ابتدایی و متوسطه یک و دو اختصاص یافته که ۵۶۰ کلاس فقط برای دوره ابتدایی است.

رئوفی بیان کرد: به دلیل بازنشستگی نیروها جمعیت نیروی انسانی کاشمر به خصوص در مقطع ابتدایی بسیار کاهش یافته و این موجب شده فقط در مقطع ابتدایی ۲۰۰ کلاس خالی داشته باشیم که با تدابیر اتخاذ شده به زودی هیچ کلاسی خالی از معلم نخواهد ماند.

وی تصریح کرد: تلاش شده با پایش آمار مدارس از اسفند ماه سال قبل و استفاده از تمام ظرفیت‌ها همچنین جذب ۳۰ نفر استخدام ورودی دوره ابتدایی ماده ۲۸، به کارگیری بازنشسته‌ها به صورت حق‌التدریس و متعادل کردن کلاس‌هایی که زیر نرم بودند کلاس خالی کمتری داشته باشیم.

رئوفی افزود: اگر چه تلاش شده ابتدای مهر هیچ کلاسی در مقطع ابتدایی بدون معلم نباشد، اما احتمالاً در هر کلاس درس افزایش نرم دانش‌آموزی را داشته باشیم، هر چند نرم دانش‌آموزی سال قبل در ابتدایی ۲۷ تا ۲۸ دانش‌آموز در هر کلاس بوده، اما با توجه به افزایش نرم جمعیت، تعداد کلاس‌ها افزایش پیدا نکرده است امسال شاید نرم کلاس‌ها تا ۳۲ نفر افزایش یابد.

وی در پایان گفت: آمار ورودی جدید امسال کلاس اول را ۳۳۰۰ نفر اعلام نمود و تصریح کرد: عمده دانش‌آموزانی که ترک تحصیل کرده‌اند مربوط به سال قبل و اکثراً از روستاها هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید