۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
03:02
کد خبر : 9379941
۰۹:۴۷

۱۴۰۰/۰۷/۱۰
با حضور در بیمارستان قدس اراک؛

عیادت سردار قریشی از جانبازان و تقدیر از مجاهدت های کادر درمان

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با حضور در بیمارستان قدس اراک با تعدادی از خانواده های معظم شهدا، رزمندگان و جانبازان بستری شده در بیمارستان قدس اراک دیدارکرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، جانشین سازمان بسیج مستضعفین با حضور در بیمارستان قدس اراک از تعدادی خانواده‌های معظم شهدا، رزمندگان و جانبازان بستری شده در بیمارستان قدس اراک ملاقات کرد و از نزدیک از احوالات آنها جویا شد، همچنین سردار قریشی با حضور در بخش کرونایی بیمارستان از مجاهدت‌های کادر درمان و پزشکان نیز تقدیر نمود.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در آیین تکریم از مدافعان سلامت در بیمارستان قدس اراک گفت: مدافعان سلامت امروز با تأسی از شهدای انقلاب اسلامی و فرهنگ عاشورایی مجاهدانه برای دفاع از سلامت مردم و جامعه نقش‌آفرینی کردند و در خط مقدم مبارزه با ویروس برای حفظ سلامتی مردم حماسه‌آفرین شدند.

 سید قاسم قریشی اظهار کرد: مجاهدت‌های کادر درمان در طول بیماری کرونا فصل جدیدی از ایثار، فداکاری و مجاهدت در کشور را رقم زد و نشان داد فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی زنده و پویا است.

وی افزود: علیرغم همه تهدیدات در بیماری کرونا کادر درمان و پزشکی با خداباوری و تکیه بر روحیه ایثار و شهادت و پای کار آوردن ظرفیت‌ها بار دیگر کارآمدی نظام اسلامی را نشان دادند و پرچم عزت و سربلندی ایران اسلامی را بار دیگر برافراشته نگه داشتند.

عیادت سردار قریشی از جانبازان بستری شده در بیمارستان

 در این بازدید سردار قریشی از مدافعان سلامت در بیمارستان قدس اراک تقدیر کرد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید