خبرهای داغ:

رونمایی از هشت کتاب به یاد شهدای هشت سال دفاع مقدس دزفول

هشت عنوان کتاب مربوطه به شهدای هشت سال دفاع مقدس شهرستان دزفول با حضور مسوولان و نویسندگان در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس این شهرستان رونمایی شد.
کد خبر: ۹۳۸۱۱۹۲
|
۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۲:۲۷
رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول در آیین رونمایی از این کتاب‌ها در سالن شهید سوداگر مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول یکی از رسالت‌های مهم این مرکز را بیان و انتشار عملکرد رزمندگان دوران دفاع مقدس دانست و از رزمندگان خواست خاطرات و مطالب خود را برای مستندسازی در اختیار مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس قرار دهند.
سرهنگ بهزاد جولایی با اشاره به تاکید فراوان مقام معظم رهبری بر خودداری از تاریخ سازی و جلوگیری از تحریف افزود: سرلشکر رشید هم همواره بر بیان واقعیات و معنویات جنگ تاکید دارند.

وی تحریف را از ابزارهای دشمن برای ضربه زدن به نظام دانست و بیان کرد: مطالب زیادی در دفاع مقدس داریم که اگر به آنها به خوبی پرداخته شود از تحریف تاریخ نظیر اتفاقی که برای ۶ مهر افتاد، جلوگیری می‌شود.
سرهنگ جولایی با بیان اینکه گزارش صدا و سیما در مورد ۶ مهر دور از واقعیت بود، افزود: برای جلوگیری از تحریف باید بر روی حقایق دوران دفاع مقدس بیشتر تمرکز کنیم.

وی از جمع آوری خاطرات شناسایی رزمندگان دزفول در سه هزار صفحه خبر داد و گفت: نزدیک به ۴۰ عنوان کتاب در مدت مسوولیت بنده در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول به رشته تحریر درآمده که برای هر کتاب نزدیک به ۲ تا سه سال کار انجام شده است.
رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول با بیان اینکه یک میلیون سند، عکس، فیلم و دست نوشته از شهدای ارتش و سپاه در اختیار مرکز فرهنگی است، افزود: قرار است با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سه کتاب در حوزه کودک و نوجوان به چاپ برسانیم.
وی با اشاره به تولید یک جلد کتاب صوتی از شهید کیانی ادامه داد: سه کتاب نیز درباره شهید کوسه چی در حال تدوین است و امیدواریم امانتدار خوبی برای ایثارگران، رزمندگان و خانواده شهدا باشیم.

سرهنگ جولایی در مورد هشت کتابی که امروز رونمایی شدند، گفت: کتاب " طلایه دار" مربوط به خاطرات شهید عبدالرضا شریفی پور نوشته عبدالرضا سالمی‌نژاد و "۲ قدم مانده به صبح" رمانی برگرفته از زندگی و خاطرات شهید سیدجمشید صفویان نوشته ندا سعادتی نسب و "حدیث مرگ و شهادت" نوشته عبدالرحیم حسینی‌فر رونمایی شدند.

رئیس مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس دزفول به رونمایی از کتاب راه روشن(ابعاد مشترک شهیدان ابراهیم هادی و سید مجتبی ابوالقاسمی) نوشته علی گل آرا اشاره و بیان کرد: چهار کتاب "لاله‌های عاشق"، "نوش دمادم" مجموعه خاطرات شهید حسین ضریحی، "معلم جان داد" و " خورشیدهای بی‌غروب" نوشته منوچهر مهدی‌پور نیز رونمایی شدند.

وی نوشتن یکهزار و ۵۰ وصیت نامه از شهدای عملیاتی توسط مهدی پور را یادآور شد و افزود: ۱۶ کتاب دیگر هم از این نویسنده آماده چاپ است.

مکتوب سازی ارزش‌های دفاع مقدس برای نویسندگان یک توفیق است

معاون استاندار و فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین با تاکید بر لزوم فعالیت در حوزه دفاع مقدس برای آشنایی بیشتر نسل جدید با ارزش‌های این دوره گفت: مکتوب سازی حماسه‌ها و ارزش‌های دوران دفاع مقدس توفیقی برای نویسندگان است.

علی فرهمندپور با اشاره به اهمیت برنامه ریزی برای رفع معضلات افزود: برای رفع مشکلات فرهنگی باید با برنامه حرکت و در این زمینه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه شهید سید جمشید صفویان فرمانده دلهای رزمندگان بود، ادامه داد: رزمندگان ارتباط بسیار خوبی با این فرمانده داشتند و شب عملیات با عشق به دور او حلقه می‌زدند.

فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: در حال حاضر مزار این شهید والامقام را شهیدانی از نسل جدید و قدیم شامل شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت احاطه کرده‌اند و گویی حلقه شب عملیات به دور او ایجاد شده است.

وی افزود: سید جمشیدهای زیادی در دزفول داریم که اگر به سراغ آنها نرویم فراموش می‌شوند.

فرهمندپور با اشاره به اقدامات فرهنگی انجام شده در سطح شهرستان دزفول در ایام اربعین تا پایان ماه صفر گفت: امسال موکب‌ها به همت گروه‌های جهادی، سپاه، بسیج و ادارات تا پایان صفر فعالیت داشتند و شهر در عزا بود.
لزوم همکاری تمام نهادها برای بهره مندی بیشتر از گنج دفاع مقدس

علی گل آرا نویسنده کتاب راه روشن نیز در این آیین با بیان اینکه کتاب "راه روشن" وصف خاطرات شهید ابوالقاسمی شهید مدافع حرم دزفول است، گفت: اگرچه دکتر موجودی کتاب "سید زنده است" را در مورد این شهید والامقام نوشته است ولی بنده نیز تلاش کردم با کتاب "راه روشن" به این شهید ادای دین کنم.

وی "راه روشن" را راهی ممتد و ادامه راه شهدای کربلا دانست و افزود: هرچه در مورد شهدا خوانده بودم در شهید ابوالقاسمی دیدم برای مثال این شهید برای خود مزاری تعیین کرد و با توجه به اینکه بسیجی بود برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) اعزام نمیشد که در نهایت با اصرار و تلاش زیاد اعزام شد و بعد از ۲ هفته به مقام رفیع شهادت نائل آمد و پیکرش به میهن بازگشت.

نویسنده کتاب "راه روشن" با تاکید بر لزوم همکاری تمام نهادها برای بهره مندی بیشتر از گنچ عظیم دفاع مقدس اظهارداشت: استخراج حماسه‌ها یک بخش کار و ارائه هنرمندانه آنها برای جذب نسل جدید یک بخش مهم دیگر است.

وی با بیان اینکه ارزش‌های دفاع مقدس باید وارد آموزش و پرورش شوند، افزود: هیچ راهی برای مقابله با هجمه عظیم دشمن روشن‌تر از راه شهدا نیست.

منوچهر مهدی‌پور نویسنده کتاب‌های "لاله‌های عاشق"، "نوش دمادم"، "معلم جان داد" و " خورشیدهای بی‌غروب" با بیان اینکه دزفول ۲ هزار و ۶۲۵ شهید تقدیم میهن اسلامی کرده است، گفت: دزفول از نظر شهدا مظهر عجایب است ولی در حق آنها کوتاهی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۶ پیش چاپ کتاب از شهدای همه اقشار دزفول آماده است، گفت: دزفول تنها شهری است که در دوره دفاع مقدس بسیج عشایر داشته است.
مهدی پور خواستار همکاری بیشتر مسوولان شهری برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس شد و افزود: کار برای شهدا خستگی ندارد.
وی با بیان اینکه کتاب شهدای اندیمشک، شوش و مسجدسلیمان را نوشته‌ام، افزود: می‌توان روی تک تک شهدای دزفول بدون تحریف و تعریف نادرست،کار کرد و زندگی آنها را در قالب کتاب به چاپ رساند.

شهرستان دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد قرارگرفت و ۲هزار و ۶۲۵ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد.

همزمان با هفته دفاع مقدس، ۶۰۰ برنامه در شهرستان دزفول اجرا شد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار