مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع):

مردم داری ویژگی بارز و شاخص امام رضا (ع) بود

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) مردم داری را ویژگی بارز و شاخص امام رضا (ع) دانست و گفت: اشاره به اینکه ایشان بدون اینکه فردی متوجه شود به ایتام و فقرا کمک می کرد.
کد خبر: ۹۳۸۱۲۱۴
|
۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام والمسلمین یدالله معصوم خانی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) استان البرز ضمن عرض تسلیت شهادت مظلومانه امام رضا (ع) اظهار داشت: نام مبارک امام رضا (ع) علی، کنیه آن حضرت ابوالحسن و مشهورترین لقب ایشان رضا به معنای خشنودی است.

مردم داری ویژگی بارز و شاخص امام رضا (ع) بود

وی ادامه داد: در دوران زندگی امام رضا (ع) و پدرش از سوی حکام وقت محدودیت هایی وجود داشت و همین محدودیت ها موجب شده بود شیوه ایشان در پاسخگویی به مسائل شیعی با سایر ائمه اطهار متفاوت باشد. یکی از شیوه هایی که امام رضا (ع) پس از شهادت پدرش به کار بست و در زندگی ایشان نیز جلوه می کند، مهاجرت به بلاد مختلف و برگزاری جلسات با خواص جامعه، بازاریان و علما بود.

حجت الاسلام معصوم خانی مردم داری را ویژگی بارز و شاخص امام رضا (ع) دانست و با اشاره به اینکه ایشان بدون اینکه فردی متوجه شود به ایتام و فقرا کمک می کرد، افزود: در روایت آمده که فردی نزد امام رضا (ع) رفت و اظهار کرد که تاجر است و در سفر، پولش تمام شده و نیاز به مبلغی دارد. حضرت بدون نگاه به چهره فرد به او کمک کرد. زمانی که از در خصوص این اتفاق از ایشان سوال کردند، فرمود ساعتی که این شخص از من مطالبه کرد خجالت را در چهره اش دیدم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) گفت: امام با این رفتار عزت را در جامعه تقویت کرد و این موضوع می تواند درس بزرگی در جامعه امروز باشد. ما می توانیم صدقه پنهانی که از ویژگی های رفتاری امام رضا (ع) است را در جامعه نهادینه کنیم. ما غالبا هنگام تشرف به مشهد مقدس به دنبال خواسته ها و انتظارات خودمان از امام رئوف هستیم. یکبار هم ببینیم امام از ما چه انتظاری دارند تا آن را در زندگی خود سرلوحه برنامه های خود قرار دهیم.

حجت الاسلام معصوم خانی مطرح کرد: اولین نکته ای که در روایات امام رضا (ع) بر آن بسیار تاکید شده بحث عقلانیت و خرد است. امام فرمود: بهترین دوست انسان عقل او و بدترین دشمن او جهل اوست. یکی دیگر از انتظارات حضرت از ما وفق و مدارا و گره گشایی از کار مردم است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: همانطور که خدا به من دستور داد نماز بخوانم دستور داد با مردم مدارا کنم.

وی افزود: انتظار دیگر عمل گرایی است. گاهی اوقات تصور ما به دین فصلی است. بعضی ها دین و عبادات را فقط مخصوص ماه مبارک رمضان یا دهه محرم یا شب های قدر می دانند در صورتی که اینطور نیست. ائمه ما قسم خوردند و فرمودند: ما به هر جا رسیدیم از اطاعت خدا رسیدیم. انشالله بتوانیم طوری عمل کنیم که مورد رضایت امام رضا (ع) باشد و زمینه ظهور امام زمان (عج) فراهم شود.

انتهای پیام/ص

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار