شهردار سابق همدان خبر اد

احداث ۲۸ زمین ورزشی در شهر همدان

همدان-شهردار سابق همدان با بیان اینکه ۲۸ زمین ورزشی در نقاط شهر احداث شد، گفت: پروژه‌های آب‌های سطحی اجرا شد و بخشی از مشکلات آب‌های سطحی همدان حل شد که با وقوع سیل مردم آسیب ندیدند.
کد خبر: ۹۳۸۴۳۵۰
|
۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، عباس صوفی در آئین تکریم و معارفه شهردار همدان که در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد، اظهار داشت: در چهار سال گذشته ابتدای فعالیت با حدود ۴۴۰ میلیارد تومان بودجه و ۲۸۰ میلیارد تومان عملکرد با سرانه ۸۰۰ هزار تومانی برای هر شهروند کار را بر عهده گرفتیم که امسال بودجه شهرداری به یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان با سرانه هر شهروند ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه از ابتدا شعار ما رشد متوازن و توجه  ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته بود، گفت: توانستیم با تلاش شبانه‌روزی همکاران در تمام سطوح به نقطه‌ای برسیم که در چهره مردم احساس رضایتمندی را ببینیم هرچند مردم ما لیاقت زیادی دارند.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه در دو حوزه درون و بیرون سازمانی سیاستگذاری کرده‌ایم، عنوان کرد: شهر همدان در حوزه منابع جزء شهرهای ضعیف است و سیاست درستی در این زمینه اتخاذ نشده است.

وی با بیان اینکه گاهی همدان را شهر گردشگری خواندیم و گاهی شهر کشاورزی اما استفاده درست و مناسبب نداشتیم، گفت: شهر همدان در بالاترین میزان درآمد خود ۴ میلیارد تومان ارزش افزوده می‌گیرد در صورتی که هزینه‌ها نابرابر است.

صوفی با بیان اینکه متوسط درآمد شهرداری از محل درآمدهای عمومی و ارزش افزوده و سوخت بر اساس بودجه به ۵ درصد نمی‌رسد، گفت: با وجود این شرایط سخت‌ کم‌کاری نکردیم چون اعتقاد داشتیم باید شبانه‌روز کار کنیم البته با کمک همه دستگاه‌ها این اقدامات انجام  شده که نتیجه آن کارنامه موفق بوده است.

وی با بیان اینکه در حوزه درون‌سازمانی توجه به معیشت همکاران در شهرداری، تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و ایثارگران و تبدیل وضعیت کارگران فضای سبز از جمله اقداماتی بود که انجام شد، گفت: برنامه پنج ساله‌ای تدوین شد که مراحل پایانی را طی می‌کند و امیدوارم آقای حسینی با این برنامه که کاملا علمی تدوین شده کار را جلو ببرند.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه در مدت مدیریتم نرم‌افزارهای مختلف در حوزه مدیریت شهری برای شفاف‌سازی خریداری شد، گفت: راه‌اندازی سامانه ۱۳۷ یکی دیگر از خدمات مدیریت شهری بود که به لحظه به مردم خدمات‌رسانی می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه پروژه‌های عمرانی کم‌کاری نکردیم و پروژه‌های زیادی برای توسعه شهر تعریف کردیم و جریان داشت، تصریح کرد: معبرگشایی‌ها، پیاده‌روسازی‌ها، دیوارکشی و ساماندهی و پوشش رودخانه‌ها و عملیات اجرای پارک‌های بزرگ با کمک همکاران عملیاتی شد.

صوفی با بیان اینکه در حوزه ورودی شهر قوانین و ضوابط خاص نداشتیم، عنوان کرد: بعد از چهار سال تلاش شروع به ساماندهی آنها کردیم؛ مشکل ۵۰ ساله در چهار سال حل نمی‌شود اما کار شروع شده است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار استفاده از اوراق مشارکتی در راستای خرید اتوبوس و نوسازی ناوگان اتوبوس‌ها شروع شد، گفت: پروژه‌های بزرگ برای شهر تعریف شده و باید اجرا شود.

شهردار سابق همدان با بیان اینکه بنده امروز به عنوان شهروند مطالبه‌گر هستم، تأکید کرد: همدان نیاز به قطار شهری دارد و باید تکلیف طرح جامع شهری مشخص شود و درگیر مسائل سیاسی نشود.

وی با بیان اینکه ۲۸ زمین ورزشی در نقاط شهر احداث شد، مطرح کرد: پروژه‌های آب‌های سطحی اجرا شد و بخشی از مشکلات آب‌های سطحی همدان حل شد که با وقوع سیل مردم آسیب ندیدند.

صوفی عنوان کرد: شهرداری همدان در سال ۹۷ و۹۹ در ارزیابی شهید رجایی به عنوان دستگاه برتر معرفی شد و جایزه خشت طلایی بین ۲۸۰ کلان شهر به شهرداری همدان اختصاص داده شد.

وی ادامه داد: پیشنهاد شهرداری همدان در خصوص تاب‌آوری به عنوان مدل جهانی سازمان ملل به نام همدان ثبت و دبیرخانه کشوری تاب‌آوری همدان مستقر شد.

احداث ۲۸ زمین ورزشی در شهر همدان

*لزوم توجه به پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی و تشکل‌های مردم‌نهاد همدان

شهردار همدان نیز در ادامه با بیان اینکه دست یاری به سوی کسانی دراز می‌کنیم که کاندیدای انتخاب شهردار بودند تا ما را در اداره همدان زیبا کمک کنند، اظهار داشت: خدمت مردمان شهری که در کسوت شهرداری آن مرحوم ذوالریاستین و بهنامجو که با خدمات ماندگار خود جاودانه شدند، بسی دشوار است.

سیدمسعود حسینی با بیان اینکه اتفاقات خوبی در شهر همدان رخ داده که برای مردم ارزشمند است، گفت: برنامه اول ادامه روند امور عمرانی از جمله ساخت پل و آسفالت خیابان‌ها است که نیاز به کار کارشناسی دارد.

وی با تأکید بر توجه به حمل و نقل عمومی، کوتاه شدن فرایند صدور پروانه ساخت، تکریم شهروندان، توزیع عادلانه خدمات و امکانات و سرمایه‌گذاری و ... در شهر برای بهتر زیستن افزود: باید ظرفیت‌های شهری را بر اساس سند آمایش سرزمین مطالعه کنیم.

شهردار همدان با تاکید بر لزوم توجه به پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی و تشکل‌های مردم‌نهاد همدان و همدانی‌های مقیم شهرهای دیگر و حتی خارج از کشور عنوان کرد: به دنبال شفافیت و مبارزه با فساد و شناسایی گلوگاه‌های فسادخیز و برخورد با آنها به وسیله سامانه هوشمند الکترونیکی هستیم.

وی با بیان اینکه توجه به مولفه فرهنگی به عنوان هویت ما با توجه به ارزش‌های ایرانی اسلامی می‌تواند در فرایند پیش رو راهگشا باشد، گفت: برای تحقق این مهم چند کار تخصصی در شهرداری باید مورد توجه باشد که توجه به سرمایه نیروی انسانی از موضوعات مهم است.

حسینی با بیان اینکه تشکیل بانک اطلاعاتی، تشکیل کارگروه انتصابات و ساماندهی ساختار مالی از دیگر اقدامات خواهد بود، افزود: در بحث ساماندهی ساختار مالی سه مولفه ایجاد خزانه، ایجاد صندوق ذخیره و ایجاد خط اعتباری مدنظر خواهد بود که مخاطرات کمبود بودجه را کمتر می‌کند.

وی با بیان اینکه امروز با کاهش سرمایه اجتماعی مواجه هستیم که این وضعیت شکاف نسلی، ضعف اقتصادی، سیاسی و... را به دنبال دارد که نتیجه آن نارضایتی است، عنوان کرد: دستگاه‌های دولتی به عنوان ارگان حاکمیتی نقش مهمی در این زمینه دارند، مردم اطمینان خود را بر اساس عملکرد ما عرضه می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار