اعضای شورای مرکزی نهضت استادی بسیج با شهردار بسیجی تهران دیدار کردند
به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، اعضای شورای مرکزی سازمان بسیج اساتید کشور با شهردار تهران دیدار و گفتوگو کردند. در این دیدار که محمدرضا مردانی؛ رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، کیامرث جهانگیر؛ معاون فرهنگی اجتماعی، حسین عبداللهی فر؛ معاون بررسی و گفتمانسازی، وحید آرایی؛ معاون پژوهش و فناوری، محمود شرفی؛ معاون پیگیری، مزینانی ؛ معاون طرح و برنامه، محمد قربانی گلشن آباد؛ معاون رسانه و ارتباطات اجتماعی و فواد ایزدی؛ مدیر عامل مجمع بینالمللی اساتید مسلمان دانشگاهها حضور داشتند، محمدرضا مردانی ضمن تبریک ایام و اعیاد ربیع الاول ماه سرور و شادی اهل بیت علیهم السلام، نهضت استادی بسیج را مجموعهای فاخری و متشکل از قریب به شصت هزار عضو هیات علمی و مدرسین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور خواند که در خدمت نظام اسلامی قرار داشته و با نگاه حلالمسائلی آماده مساعدت علمی و عملی به نهادها، دستگاهها، وزارتخانهها و ارگانهای گوناگون است.
وی همچنین ضمن تبریک به علیرضا زاکانی به عنوان شهردار جدید تهران که امالقرای جهان اسلام پایتخت ایران اسلامی است، خاطر نشان کرد: با توجه به سوابق درخشان دکتر زاکانی در مسئولیتهای گذشته، امیدواریم با نگاه انقلابی و رویکرد جهادی ایشان، شاهد تهرانی در تراز و شان انقلاب اسلامی باشیم که الگویی برای دیگر شهرها در داخل و خارج خواهد شد و البته سازمان بسیج اساتید و به ویژه بسیج اساتید دانشگاههای تهران، آماده هرگونه کمک و مساعدت در تحقق این اهداف والا است.
در ادامه هر یک از معاونین سازمان بسیج اساتید انتصاب زاکانی را به سمت شهردار تهران تبریک گفته و ضمن بیان برخی نظرات خود ، برای شهردار جدید و همکاران وی آرزوی موفقیت کردند.
در این نشست صمیمانه شهردار جدید تهران، ضمن تشکر از مردانی و اعضای شورای مرکزی نهضت استادی بسیج، شهرداری تهران را مشتاق و نیازمند مساعدتهای فکری و علمی استادان بسیجی دانست و تاکید کرد : لازم است کارگروهی برای همکاری مشترک شهرداری و نهضت استادی تشکیل شود تا مقدمات علمی و عملی این مشارکتها به صورت عملیاتی فراهم گردد.
در ادامه این نشست صمیمانه ،موضوعاتی چون رفع تبعیض شمال و جنوب تهران، زیباسازی شهری، تمهید مشارکت مردم و نخبگان در مدیریت شهری، کاهش آسیب های اجتماعی، پیوست اجتماعی و فرهنگی در ساخت و سازها، بهره برداری از ظرفیت نخبگان و استادان و دانشجویان در حل و فصل معضلات و مسائل شهری، شفافیت، بکارگیری متخصصین کاربلد و انقلابی در مناصب و مسئولیتها، بهره برداری از روشهای نوین شهرداری، دیپلماسی شهری و بهرهبرداری از ایدههای بدیع و خلاقانه دیگر شهرها در مدیریت شهری تهران و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/