بیانیه ناحیه حضرت رسول (ص) در خصوص طرح احیای جهاد سازندگی

علی سلطانی فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) استان کرمان در خصوص طرح احیای جهاد سازندگی بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد
کد خبر: ۹۳۸۵۰۸۹
|
۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ، علی سلطانی فرمانده ناحیه حضرت رسول (ص) استان کرمان در خصوص طرح احیای جهاد سازندگی بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

با پیروزی انقلاب اسلامی، ضرورت بازسازی روستاها به عنوان نخستین گام در دستیابی به آرمان و اهداف انقلاب مطرح و منجر به تأسیس نهادی مستقل و مردمی تحت عنوان «جهاد سازندگی» شد.
امام خمینی (س) در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ چهار ماه بعد از انقلاب اسلامی با درک اهمیت روستا در تأمین استقلال سیاسی و اقتصادی با صدور فرمانی خواستار آن شدند تا ارگانی برای رسیدگی و رفع محرومیت روستائیان تشکیل شود و از مسئولین خواستند تا با اختصاص امکانات موجود کشور و بهره گیری از نیروهای داوطلب مردمی، سازندگی روستاها را در اولویت قرار دهند
جهاد سازندگی از جمله دستگاههایی است که بیش از همه، ما را به یاد امام عزیزمان می اندازد.

چه قدر ایشان به این مجموعه جوان و انقلابی و با اخلاص و کارآمد اهمیت می دادند، و چه قدر لذت می بردند وقتی می شنیدند جهاد سازندگی موفقیتهایی را در جبهه جنگ و مناطق دور افتاده روستایی به دست آورده است. آن دل بزرگ، از دیدن این همه تلاش، پُر از امید و شادی می شد. تیزبینی و روشن نگری و تشخیص آن عزیز، درست و بجا بود و می دانست این مجموعه که از عناصر مؤمن و انقلابی و جوان و فعال و کارآمد و باسواد تشکیل یافته است، تا چه اندازه می تواند برای کشور مفید باشد.


را ه اندازی بسیج سازندگی
طرح بسیج سازندگی حاصل اندیشه والای رهبر معظم انقلاب اسلامی است که در تاریخ هفدهم اردیبهشت هزار و سیصدو هفتاد و نه توسط معظم له به منظور هویت بخشیدن و شخصیت دادن به جوانان و برنامه ریزی جهت مشارکت دادن آنان در سازندگی و توسعه عرصه های عمرانی، کشاورزی و منابع طبیعی روستاها و مناطق محروم با همکاری مشترک وزارت جهاد کشاورزی و نیروی مقاومت بسیج اعلام فرمودند.


حال با توجه به راه اندازی بسیج سازندگی در ادامه راه جهاد سازندگی و دارا بودن شاکله بزرگ و ظرفیت 50هزارگروه جهادی فعال طی سالیان اخیر با خدمات ارزنده خود در مورد امداد رسانی به مناطق سیل زده و زلزله زده ی مناطق مختلف کشور و هچنین ساخت و سازهای فراوان در زمینه محرومیت زدایی از قشر محروم جامعه ,نقش عظیمی در توسعه و پیشرفت کشور داشته اند تشکیل جهاد سازندگی که تقریبا با خدمات مشابه و اهداف مشترک و موازی با بسیج سازندگی میباشد کاری بیهوده و هزینه بر برای دولت است.

ضمن اینکه این عمل ممکن است موجب دلسردی قشر عظیمی از بسیجیان که در گروههای جهادی بدون هیچ منتی و کاملا مخلصانه در جهت رفع محرومیت مردم تلاش میکنند میشود.

لذا میتوان با تقویت این نهاد که از ظرفیت نیروی مردمی بسیج برخوردار است به تمامی اهداف تشکیل مجدد جهاد سازندگی در سطح بالاتر رسید.و با این کار عملا جلوی هزینه های اضافی را گرفت.

ارسال نظرات
آخرین اخبار