خبرهای داغ:
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

مطالبه گری باید به شیوه استاندارد و همراه با ادب و اخلاق صورت گیرد

حجت الاسلام والمسلمین عبادی گفت: مطالبه گری باید به شیوه ای استاندارد و کارشناسی شده صورت گیرد و همراه با ادب، اخلاق و با انگیزه دلسوزی باشد و چه بهتر که همراه با پیشنهادهای کارساز باشد.
کد خبر: ۹۳۸۵۷۴۲
|
۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی امروز در دیدار با معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور و اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید خراسان جنوبی ضمن تبریک ایام ولادت پیامبراکرم (صلوات الله علیه) و امام جعفرصادق (علیه السلام) گفت: همه باید توجه داشته باشیم که وظیفه ما نسبت به قبل سنگین‌تر شده است، زیرا تحقق هر امری مشروط به وجود مقتضی و رفع مانع است، مقتضی قوی است، اما از اول انقلاب اسلامی تا کنون موانع بسیاری بوده که پشت سر گذاشته شد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی، ابراز کرد: امروز بعد از تجربه‌های تلخ و شیرین سران سه قوه که برای ما تصمیم گیر و تصمیم ساز هستند و امور اجرایی هم دست آن‌ها است همسو شده‌اند و به تعبیر دیگر همه آن‌ها همسوی با مردم هستند.

وی افزود: شما بهتر از بنده می‌دانید که موانع سختی را پشت سر گذاشته ایم و متناسب با این موانع هم مردم ما تحمل کردند، خدا هم تفّضل فرمود و دل‌ها را هدایت کرد این به معنی این است که کار شروع شده است و امروز هم روزی است که بدون طرح، برنامه، کارشناسی، زمان بندی و نظارت نمی‌شود به نتیجه رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی، بیان کرد: یکی از کار‌هایی که باید صورت گیرد مطالبه گری از دولت سیزدهم است، برای اینکه این بیداری که الحمدلله به وجود آمده و مایه امید شده به غفلت تبدیل نشود باید مطالبه صورت گیرد، مطالبه گری هم باید به شیوه‌ای استاندارد و کارشناسی شده صورت گیرد و همراه با ادب، اخلاق و با انگیزه دلسوزی باشد و چه بهتر که همراه با پیشنهاد‌های کارساز باشد.

وی افزود: اساتید جایگاهی دارند که هم در میان مردم و هم در محیط دانشگاهی حرفشان سند است، این سند وقتی هم مستند و هم با شیوه استادانه باشد می‌تواند خیلی موثر باشد که هست.

امام جمعه بیرجند، گفت: خداوند بر ما اتمام حجت کرده است تا در این آزمایش توفیق پیدا کنیم، اما اجمالش این است که بر اساس آیه قرآن و حدیث نبوی کسی که یک نفس را احیا کند گویا تمام نفس‌ها را احیا کرده است، دشمنان ما یکی دو برگ برنده دارند که یکی از آن برگ‌های برنده این است که واقعا در تبلیغات تجربه عظیمی دارند و همانطور که خودشان می‌گویند همه گزینه‌ها را هم روی میز حاضر دارند و برای آن‌ها دروغ، مکر و حیله منعی ندارد و جزو گزینه‌های آن‌ها است.

وی ادامه داد: امتیازی که شما دارید این است که آنچه می‌گویید پشتوانه دارد و به تعبیر قرآن حکمت است، حکمت سخنی است که زیرساخت دارد، وقتی سخن حقیقت، پشتوانه و زیرساخت دارد اگر درست تبیین شود می‌تواند روی هر کسی تاثیر بگذارد؛ دشمنان که می‌خواهند حرف باطل خود را بچپانند خودشان را کاملا آماده می‌کنند برای اینکه با همه زرنگی باطل را تحمیل کنند، اما ما وقتی حرف درستی را هم می‌خواهیم بیان کنیم برای آن زیاد تلاش نمی‌کنیم و می‌گوییم طرف می‌خواهد بپذیرد، می‌خواهد نپذیرد و به اتکای اینکه حرف ما درست است جنبه‌های تبلیغاتی را رها می‌کنیم و حال اینکه به اتکای درست بودن حرفمان باید تبلیغاتمان را بیشتر و بهتر کنیم.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی، خاطر نشان کرد: الحمدلله مسلمانان شیعه و سنی در خراسان جنوبی از گذشته‌های دور همزیستی خیلی خوبی داشتند، برادران اهل تسنن از گذشته حتی برای عزاداری حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) وقف‌هایی دارند و الان هم به آن عمل می‌کنند و در شب‌های خاصی اطعام می‌دهند.

وی ادامه داد: انقلاب که شد برادران اهل سنت همواره پای انقلاب اسلامی بوده اند چه آن‌هایی که به جبهه رفتند و به مقام شهادت رسیدند و چه عالمان بزرگشان که مواضع انقلابی خیلی خوبی داشتند و هم اکنون هم دارند، از همان اوایل انقلاب شعرایی که در صحنه هنر پای انقلاب بودند و هستند، این‌ها سرمایه‌های خوشبختی ما است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی، اظهار داشت: چه شیعیان چه برادران اهل تسنن و چه هر انسان دیگری همواره در معرض آسیب هستند، ما تا زنده ایم احتمال آسیب برای ما هست و این خطر همه را تهدید می‌کند، بنده تصور می‌کنم موضوعی که باید با برادرانمان به صورت مستند و روشن در میان بگذاریم این است که خودشان را فراموش نکنند، یعنی به معنای واقعی سنی باشند.

وی ادامه داد: همه ما در برابر ویروس کرونا و هر ویروس و بیماری دیگر اصول و رعایت‌هایی را برای پیشگیری انجام می‌دهیم که درست هم هست، در هویت معنوی و اعتقادی هم خطرات زیادی هر انسانی را تهدید می‌کند، ممکن است شیعیان را یک موضوع و برادران  اهل تسنن را موضوعی دیگر تهدید کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که ممکن است برادران اهل تسنن ما را تهدید کند این است که اندیشه‌های افراطی وهابی‌ها و سایر گروه‌ها را به عنوان تسنن به این‌ها تحمیل کنند در حالی که پیشوایان آن‌ها این موارد را نگفتند اینجاست که اگر خودشان را در مذهبشان حفظ کنند ما مشکلی نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت، اما شرط این است که آگاهی‌های لازم نسبت به مذهب خود و تفاوت اندیشه خود با آنچه که وهابی‌ها دارند را پیدا کنند.

نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی، بیان کرد: وهابی‌ها دشمن مسلمین هستند، استعمار انگلیس برای شیعه بهایی ساخته و برای اهل سنت وهابیت را ساخته است، به طوری که سران وهابی پیشوایان چهارگانه اهل سنت را کافر می‌دانند، برادران اهل سنت ما باید توجه کنند که تسنن خود را فراموش نکنند.

وی در پایان ابراز کرد: حدود ۱۵۰ سال پیش در روستای درمیان یک عالم اهل تسنن به نام آقای رفیعی داشتیم که فرزندان و نوادگان ایشان که در تهران هستند اوایلل انقلاب کتاب شعر جدشان را چاپ کردند و برای ما هم فرستادند، این کتاب هم از نظر ادبی و شعری و هم از نظر اعتقادی بسیار جالب است و در آن در مدح رسول اکرم (صلوات الله علیه)، امیرالمومنین (علیه السلام)، حضرت زهرا (سلام الله علیها)، و ائمه تا حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) برای هر کدام یک شعر جداگانه ناب گفته اند باز برای حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) یک شعر اختصاصی هم به عنوان سند نَسَب حضرت، از امام حسن عسکری (علیه السلام) تا رسول اکرم (صلوات الله علیه) را بیان می‌کند، این‌ها خیلی ارزشمند است، اما شرطش این است که بیگانه نتواند نفوذ کند و فکر‌ها را آلوده کند.

 

همچنین در این دیدار محمود هاشمی معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور، به تشریح رویکرد و برنامه سازمان بسیج اساتید کشور در بحث کمک به دولت پرداخت و اظهار داشت: در این راستا ۴ رویکرد را دنبال می‌کنیم.

وی معرفی ظرفیت‌های نخبگانی به دولت برای به‌کارگیری در مشاغل مختلف را یکی از این رویکرد‌ها اعلام کرد و بیان داشت: در این رویکرد برای بخش‌هایی که دولت و وزارتخانه‌ها درخواست می‌کنند، این ظرفیت‌های تخصصی در اختیارشان قرار می‌گیرد.  معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور، شناسایی مسائل در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها و کشور، ارائه راهکار‌ها برای حل این مسائل توسط ظرفیت‌های نخبگانی و نقد منصفانه، عالمانه و دلسوزانه نسبت به عملکرد دولت را از دیگر رویکرد‌های سازمان بسیج اساتید در بحث کمک به دولت عنوان کرد.

هاشمی با بیان اینکه دولت سیزدهم شاکله‌ای از همه ظرفیت‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است، تبیین کرد: استان خراسان جنوبی در انتخابات سال ۱۴۰۰ به عنوان انقلابی‌ترین استان کشور، مدال افتخار را از آن خود کرده است.

وی موضع‌گیری نسبت به مسائل و موضوعات مختلف جامعه و مطالبه‌گری را از دیگر رویکرد‌های این سازمان ذکر و مطرح کرد: در این راستا در وهله نخست، برنامه طرح حل مسئله به کارگزاران بدهیم و سپس در مقام مطالبه برآییم.

معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور با تأکید بر اینکه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در ابتدا با یک مظلومیتی مواجه شد، توضیح داد: به محض صدور بیانیه، سیل خوزستان و لرستان اتفاق افتاد و ظرفییت‌های کشور برای کمک به سیل‌زدگان شتافتند و متعاقب آن نیز بحران کرونا پیش آمد و آن‌طور که باید و شاید به بیانیه گام دوم انقلاب به معنای واقعی کلمه پرداخته نشد.

هاشمی اضافه کرد: نهضت استادی در بحث تبیین، تشریح و گفتمان‌سازی و تربیت اساتید گام دوم انقلاب همت خوبی گماشته‌اند، هرچند هنوز جای کار دارد؛ بنابراین معتقدیم گفتمان‌سازی مقدمه‌ای برای به اجرا درآوردن بیانیه گام دوم انقلاب است.

وی برنامه‌ریزی برای تقویت باور‌های دینی، معرفتی و مهارتی اساتید را از دیگر برنامه‌ها عنوان و بیان داشت: طرح ولایت استادی، حلقه‌های استادی، جریان‌شناسی فرهنگی و سیاسی جزو آموزش‌هایی است که در دستور کار نهضت استادی بسیج قرار دارد. 

معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور، با اشاره به ایجاد اندیشکده‌های مسئله‌محور، گفت: در سطح کشور تعداد قابل توجهی اندیشکده در هر استانی فعالیت می‌کنند که در خراسان جنوبی هم چندین اندیشکده داریم که روی مسائل اصلی استان از جمله محصولات استراتژیک، معادن و... فعالیت می‌کنند.

هاشمی خاطرنشان کرد: با توجهی که دولت سیزدهم به ظرفیت‌های انقلابی دارد، امیدواریم خروجی اندیشکده‌ها هم تبدیل به عمل و در عرصه کارگزاری اتفاق بیفتد.  وی به بحث بازنگری در آیین‌نامه بسیج اساتید اشاره و مطرح کرد: ۲۰ سال گذشته این آیین‌نامه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد و اکنون هم با توجه به شرایط روز و کارکرد‌های نهضت استادی در حال تغییر است. 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار