به گزارش خبرنگار بسیج، محسن نظری در نشست خبری اولین رویداد استان آپ استان سمنان در سالن جلسات پارک و علم و فناوری استان در شاهرود با بیان اینکه جذب سرمایه گذار موضوع اصلی این رویداد است، گفت: این رویداد با اعلام فراخوان عمومی و ثبت نام تیمها در سامانه جامع انجام و پایش اولیه انجام و بعد از برگزاری کلاسهای آموزشی غیر حضوری و حضوری اختتامیه برگزار میشود.
رئیس پارک علوم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه، این استان آپ اولین بار در استان سمنان رقم میخورد، افزود: این برنامه با مشارکت صندوق پژوهش و نوآوری استان سمنان و کشور برگزار خواهد شد.
او با اشاره به مشکلات متعدد استان در بخش معدن و آب و انرژی، اظهار کرد: ما ایدههایی در حل مشکل و چالش آب و در معدن ایدههای فناورانه و مبتنی بر بازار و فرآوری معدنی داریم و فرصت خوبی برای استان است تا اکوسیستم هم افزایی و جذب سرمایه و ایدههای پخته را داشته باشیم.
نظری با دعوت از دانشگاهیان و دانشجویان و ایده پردازان و مراکز دانش بنیان استان برای شرکت در این استان آپ افزود: کشاورزی هوشمند، صنایع معدنی، آب و انرژی خورشیدی و بادی در استان سمنان ویژه مورد توجه است و باید از ظرفیت استارتاپها استفاده و این رویداد جذب شوند.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان با اشاره به فعالیت ۲۰۰ شرکت در حوزههای آی تی استان، گفت: در پارک علم و فناوری استان در زمینه ارتباطات و اطلاعات شرکتهای مختلفی فعالیت دارند که به مرحله عرصه ایده و محصول رسیدند و استان آپ میتواند زمینه سرمایه گذاری برای آنان فراهم کند.
ثبت نام در سامانه غزال به نشانی inif.ir
امیر بامه مدیر روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور نیز در این نشست با اشاره به فرآیند ثبت نام استارتاپهای علاقمند در این رویداد اظهار کرد: علاقمندان میتوانند وارد سایت inif.ir (صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری) شوند و در سامانه غزال وارد و ثبت نام کنند.
او افزود: فرآیند این رویداد با ثبت نام تیمها به مدت دو هفته آغاز میشود و با توجه به تجربه ما انتظار داریم بالای ۱۰۰ تیم در استان سمنان ثبت نام داشته باشیم و در گام دوم توانمندسازی تیمها را داریم که در قالب دورههای منتورینگ است تا ساختار و شالکه ارائه طرحها به سرمایه گذارها را یاد و تقویت شود و در مرحله نهایی در استان حضور پیدا و منتورینگ حضور داریم تا اختتامیه انجام شود.
بامه خاطر نشان کرد: روند رویداد استان آپ کمک میکند تا تیمها با فضای سرمایه که امروز خلأ است را با همراهی صندوق و پارک درک و تمرکز بر جذب سرمایه و توانمندسازی است.
۴۰ میلیارد تومان آورده سرمایه صندوق پژوهش و فناوری به استان سمنان
عجم زمانی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان سمنان در سال ۱۳۹۰ راه اندازی شده و منابع خوبی را در اختیار شرکتهای دانش بنیان و فرآورانه قرار میدهد افزود: تاکنون ۴۰ میلیارد تومان سرمایه از این طریق در استان آورده ایم و با چهار استان حهمجوار همکاری داریم و این صندوق از سرمایه گذارها حمایت میکند.