۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
15:56
کد خبر : 9387321
۲۰:۲۸

۱۴۰۰/۰۸/۱۲

دیدار مسئولین اردکان با خانواده شهدای دانش‌آموز

به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی و در آستانه یوم‌الله سیزدهم آبان، جمعی از مسئولین اردکان با خانواده شهیدان حسین دهستانی و کمال مروتی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردکان، شرکت‌کنندگان در این برنامه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و تجلیل از صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهدا، بر ادامه راه این عزیزان در راستای حراست و پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کردند.
 در این دیدارها، خانواده شهیدان حسین دهستانی و کمال مروتی نیز به بیان گوشه‌هایی از ویژگی‌های اخلاقی و خاطراتی از شهید خود پرداختند.
لازم به ذکر است که شهید حسین دهستانی فرزند غلامرضا در عملیات والفجر مقدماتی به فیض شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش پس از گذشت بیش از ١٩ سال دوری از وطن در مردادماه ١٣٨١ با بدرقه باشکوه مردم قدرشناس و ولایتمدار اردکان تشییع و در گلزار شهدا به خاک سپرده شد همچنین شهید کمال مروتی فرزند علی در تاریخ ٧ مردادماه ١٣۶١ در محور کوشک شلمچه به فیض شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای شریف‌آباد اردکان به خاک سپرده شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید