۱۲۳ روستای استان، به صورت سیار آبرسانی می شوند
قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، سرهنگ حسینیانی مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، در جلسه بررسی چگونگی استفاده از اعتبارات موضوع بند ۳ جدول ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۰ در خصوص پروژه های محرومیت زدایی و ظرفیت گروه های جهادی در حوزه تامین آب شرب روستایی به ریاست علی فرخزاد معاون امور عمرانی استاندار قزوین برگزار شد بیان کرد: در حوزه آب، هر پروژه ای که انجام شود قطعا مردم منتفع خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه چندین سال است که محرومیت شهرستان آوج به تهران ابلاغ شده گفت: هنوز هیچ اعتباری برای محرومیت زدایی شهرستان آوج و شهرستان های آبیک، بوئین زهرا و البرز ایجاد نشده و متاسفانه محرومیت در استان فقط خاص شهرستان تاکستان و شهرستان قزوین دیده می شود که یقینا محرومترین نقاط این دو شهرستان مدنظر بوده است.
سرهنگ حسینیانی در ادامه اظهار کرد: طبق بیانیه گام دوم انقلاب و منویات مقام معظم رهبری در خصوص محرومیت زدایی، عدالت و توسعه در کشور باید به درستی و به طور مساوی صورت گیرد و این محرومیت زدایی باید در تمام کشور صورت گیرد.
وی افزود: پیرو منظومه فکری مقام معظم رهبری، نمایندگان مجلس در استان ها پروژه محرومیت ایجاد کرده اند که در چند حوزه آب شرب، راه روستایی، ابخیزداری، کشاورزی، بهداشت و مدرسه سازی می باشد تا با ایجاد اعتبار، بتوان محرومیت در این محورها را کاهش داد و این سیاست ملی نظام است.
مسوول بسیج سازندگی استان در ادامه خاطرنشان کرد: پیرو این سیاست، سپاه پاسداران با ظرفیت بسیج و بسیج سازندگی و دستگاه های متولی، پروژه های محرومیت استان را شناسایی کرده که اگر به طور دقیق بر روی این محرومیت ها تمرکز شود بی شک مناطق محروم استان محرومیت زدایی خواهند شد. لذا شناسایی دقیق موضوعات محرومیت برای اجرای پروژه های عمرانی برای کاهش محرومیت ها سیاست استان قزوین و سایر استان ها بوده است.
وی افزود: هدف ما از آبرسانی به روستاها، رونق روستاها، بازگشت معکوس مهاجرت از شهرها به روستاهاست و این درحالی است که در حوزه ابخیزداری، از سوی تهران هیچ اعتباری در نظر گرفته نشده است.
مسوول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین عنوان کرد: وقتی کانال و مخزن آب روستا تامین نشود قطعا هیچ کس تمایل به بازگشت به روستا نخواهد داشت و بی شک هیچ اشتغال زایی و کارآفرینی و تولید ایجاد نخواهد شد و هیچ سنخیتی در این حوزه وجود ندارد.
سرهنگ حسینیانی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر به ۱۲۳ روستا آبرسانی سیار در ماه های خشک سال داریم و این موضوعات باید به صورت ریشه ای حل و فصل شود.
مسوول سازمان بسیج سازندگی استان اضافه کرد: مقرر شده تا نمایندگان جلسه ای با رئیس سازمان برنامه و بودجه در راستای حل معضلات موجود داشته باشند. قالب این پروژه های آبرسانی استان در پروژه های ملی نیز وجود دارد و یک موازی کاری در تخصیص بودجه در این میان شکل گرفته که لازم است مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
حسینیانی در پایان گفت: سازمان برنامه و بودجه استان بعنوان متولی، هیچ نقشی در اعتبارات موجود ندارد و تهران مستقیم اعتبار را در اختیار وزارت مربوطه قرار داده است. اگر چنانچه ما مجبور به اجرا شدیم، بعنوان دستگاه اجرایی طبق قانون می توانیم تفاهم نامه هایی را با دستگاه ها ایجاد نماییم و اگر این اتفاق ایجاد نشد در قالب ترک تشریفات و پیمان، بسیج سازندگی و گروه های جهادی می توانیم در پروژه ها حضور یابیم.
انتهای پیام/۱۰۱۰