ارائه ظرفیتهای بسیج اساتید به معاونین رئیس جمهور و وزرا با هدف کمک به دولت سیزدهم
به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور در این نشست ضمن بیان اهمیت علم پژوهی در بیانیه گام دوم انقلاب به سیاستهای حاکم بر علم و فناوری، سند جامع علمی کشور، سند اعتلای 10ساله بسیج و نقشه جهاد علمی بسیج اشاره کرد و گفت: در معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید به صورت مکتوب به همه وزرا و معاونین رئیس جمهور ظرفیتهای بسیج اساتید ارائه شده و در حال حاضر با وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور خارجه در مسیر مذاکره هستیم. باید اندیشکدهها و گروههای حلمساله را متناسب با حوزه تخصصی خود با بخشهای اجرایی که ماموریتگرا هستند ارتباط دهیم و بیش از گذشته در مرکز، با اقتدار بستر تحقق مرجعیت علمی را فراهم نماییم.
وی دستیابی به آرمانها و اهداف نظام را مستلزم تلاش همهجانبه در تمامی ابعاد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی دانسته و گفت: علم و فناوری از مهمترین زیرساختهای پیشرفت کشور و ابزار جدی رقابت در عرصههای مختلف است. پیشرفت همهجانبه درعلم نافع که دارای سه شاخصه عدالت، عقلانیت و معنویت است.
این استاد دانشگاه در ادامه به برخی بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جنبش نرمافزایی و نهضت تولید علم و بهویژه علمپژوهی در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرده و به موضوع جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی و اهمیت دانش بهعنوان آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور و لزوم عبور از مرزهای کنونی دانش در رشتههای مهم پرداخت.
جهاد مستمر علمی با هدف کسب مرجعیت علمی، بهینهسازی عملکرد و ساختن نظام آموزشی و تحقیقاتی کشور، حاکمیت مبانی اسلامی در دانشگاهها و تقویت عزم ملی برای افزایش درک اجتماعی نسبت به تولیدات علمی و فناوری از دیگر مواردی بود که معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور بدان اشاره کرد.
گفتنیاست در پایان این نشست مسئولان اندیشکدههای استانی برخی مسائل و دغدغههای خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/