دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره اقتصاد مقاومتی؛ "خودباوری ملی و سدی در برابر نفوذ دشمن است"

استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی، به اهمیت اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: بر اساس گام دوم انقلاب اسلامی چاره مشکلات اقتصادی کشور، عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۹۳۸۹۸۹۹
|
۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۳

" حسن فارسیجانی"، استاد دانشگاه شهید بهشتی و دبیر کارگروه اقتصاد جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار "بسیج"، به نقش سازگارِ اقتصاد هوشمند و برنامه دار دولتمردان اشاره نمود و از این رو،  ورود ایران به بازارهای جهانی را یکی از مسائل مهم کشور عنوان کرد و اظهار داشت: اهمیت اجرای مدیریت کلاس جهانی در قرن بیست و یکم و حضور در فضای تجارت جهانی، ضرورت تولید محصولات را اجتناب ناپذیر می کند.

وی در ادامه اضافه کرد: در کار آمدی دولت، داشتن برنامه جامع و هوشمند مبتنی بر مطالعه و تصمیمات خردمندانه و همچنین متناسب با محدودیت های کشور است، که باید در همه ابعاد هماهنگ باشد و این‌ مقدور نیست، جز با اجرای دقیق اصول مدیریت کلاس جهانی.

استاد مدیریت صنعتی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه،"معرفی محصولات و خدمات جدید و بهبود کالاها، یکی از دلایل مهم رشد اقتصادی است، خاطر نشان کرد: محصولات جدید تقاضا ایجاد می کنند و افزایش بهره وری نیروی کار از نظر تاریخی مهمترین منبع رشد اقتصادی می باشد، که این افزایش نیز باعث کاهش قیمت واقعی کالا می شود.

مدیر کارگروه جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از این‌گفتگو، اقتصاد مقاومتی را عاملی موثر در عدم نفوذ دشمنان توصیف کرد و توضیح داد: بر اساس گام دوم انقلاب اسلامی، چاره مشکلات اقتصادی کشور، عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، که برنامه های اجرایی آن باید برای همه بخش ها تهیه و اقدام شود.

او همچنین افزود: اقتصاد یک نقطه کلیدی تعیین کننده است و اقتصاد قوی، نقطه قوت و عامل مهم سلطه ناپذیری و نفوذ کشور قلمداد می شود، که بلعکس این امر یعنی اقتصاد ضعیف، نقطه ضعف و زمینه ساز نفوذ، سلطه و دخالت دشمنان می باشد.

این استاد دانشگاه، تقویت اقتصاد مستقل کشور را، مبتنی بر تولید انبوه، باکیفیّت، توزیع عدالت محور، مصرف به اندازه و مناسبات مدیریّتی خردمندانه دانست و تصریح کرد: مدیریت كلاس جهانی كه از آن به عنوان انقلاب مدیریتی و صنعتی قرن بیست و یک نام می برند، تاكید بر عامل سرعت دارد كه مهمترین ثروت در هزاره سوم و عصر جدید می باشد، بنابراین برای كاهش زمان پاسخگویی و بهبود انعطاف پذیری باید شکل كاملاً جدیدی از سازمانها و بنگاه های اقتصادی به وجود آید.

وی در تکمیل گفته خود بیان داشت: دولتِ هوشمند و کلاس جهانی، نه تنها می‌تواند اهداف مشخص، قابل اندازه‌گیری، قابل دستیابی و واقع‌ بینانه را به موقع تحقق بخشد، بلکه کارایی و اثر بخشی را به همراه چابکی در جهت تحقق اهداف اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی را تلفیق کند.

فارسیجانی در خاتمه تاکید کرد: ضروری است، تا برنامه ای هوشمند و منسجم در جهت رسیدن به اهداف دولت انقلابی سیزدهم، در زمینه ابعاد مختلف اقتصادی و صنعتی با توجه به اصول مدیریت کلاس جهانی تدوین گردد.

 

انتهای پیام//

ارسال نظرات
آخرین اخبار