۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
16:22
کد خبر : 9389947
۱۲:۳۶

۱۴۰۰/۰۸/۲۵
واکسیناسیون برای کارمندان و ادارت الزامیست

برای تمامی کارکنان ادارات و دیگر مشاغل شهرستان خاش داشتن کارت واکسیناسیون کرونا الزامی می باشد .

خاش/ مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش در بازدید میدانی از ادارات وارزیابی شاخص واکسیناسیون در ادارات این شهرستان بر واکسیناسیون تمامی افراد شاغل در ادارات و اصناف این شهرستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خاش، دکتر رضا کرد در این بازدید گفت:مدیران ادارات بعنوان بازوان اجرایی و نمایندگان ستاد شهرستانی مقابله و مدیریت کرونا بر اعمال مصوبات به ویژه کنترل وضعیت دریافت واکسن کارکنان در حوزه های تحت پوشش نظارت جدی داشته باشند.

وی عنوان کرد:واکسیناسیون کرونابرنامه  اولویت دارکشور ،استان وشهرستان خاش در ایجاد و بهبود ایمنی در برابر کوید ۱۹ است و هیچ فردی از گروهای سنی هدف نمی تواند در این راستا خود را مستثنی بداند .

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان های خاش و تفتان تصریح کرد:همانطور که مقرر گردیده از ارائه خدمات دولتی و بانکی به مراجعین فاقد کارت واکسن خودداری شود.

کرد خاطرنشان کرد:گشت های مشترک میدانی از ادارات،بانک ها،بخش های دولتی و خصوصی با حضور رئس ستاد کرونا و اعضا به صورت هفتگی استمرار خواهد داشت و دراین بازدیدها و ضعیت واکسیناسیون ادارات ،اقدامات آموزشی ،اطلاع رسانی و آگاهی بخش عمومی اهمیت واکسیناسیون ،درصد رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک ،تهویه مناسب ،جلوگیری از هرگونه ازدحام مراجعین موردارزیابی قرار می گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید