کتائب سیدالشهداء:

جنگ آتی علیه آمریکا علنی خواهد بود

پس از بیانیه روز گذشته کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق، سخنگوی گروه مقاومت «کتائب سید الشهداء» تأکید کرد که در صورت عدم خروج آمریکا از خاک عراق در مدت زمان تعیین‌شده‌، جنگ آتی علیه این کشور علنی و شدید خواهد بود.
کد خبر: ۹۳۹۱۴۱۴
|
۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، کاظم الفرطوسی سخنگوی گروه مقاومت «کتائب سید الشهداء» در عراق پس از بیانیه کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق، امروز (شنبه)، در گفتگو با شبکه «رووداو» درباره بیانیه اخیر دبیرکل این گروه توضیحاتی ارائه کرد.

کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق، بعدازظهر روز گذشته، اعلام کرد که هیچ نشانه‌ای مبنی بر خروج نیرو‌های آمریکایی از خاک عراق مشاهده نکرده و تنها تا مدت زمان مشخص شده منتظر خروج نیرو‌های بیگانه از خاک عراق خواهد بود.

پس از صدور این بیانیه، دبیرکل کتائب سید الشهداء از گروه‌های مقاومت خواست که سطح آماددگی خود را بالا ببرند و برای مبارزه تعیین‌کننده با اشغالگران آمریکایی خود را آماده کنند.

سخنگوی کتائب سید الشهداء در گفتگو با رووداو در این خصوص اظهار داشت: «دولت با تاریخ‌هایی که در جریان سفر مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر [عراق]به آمریکا اعلام کرد، تمام تلاش خود را انجام داد و در نتیجه این یک تعهد متقابل بود چه از جانب آمریکا تکذیب می‌شد یا نمی‌شد».

در ادامه این گزارش اشاره شده است که حدود ۳۵۰۰ نظامی بیگانه همچنان در خاک عراق مستقر هستند که از این تعداد، ۲۵۰۰ نفر آمریکایی هستند.

کاظم الفرطوسی اضافه کرد: «ما تنها درصدد مبارزه با حضور آمریکا و حضور دیگر نیرو‌های بیگانه در خاک عراق هستیم. در نتیجه عملیات‌ها، مستقیم و علنی خواهد بود و تشدید خواهند شد. اگرچه گروه‌های مقاومت در عملیات‌های خود علیه این نیرو‌ها به اصول اخلاقی پایبندند؛ اما جنگ [آتی]علنی خواهد بود و در نتیجه هیچ چیز خارج از دایره درگیری و نبرد نخواهد بود».

الفرطوسی خاطرنشان کرد: «دولت تمام شیوه‌های که امکان مجاب کردن با آن‌ها را داشت، استفاد کرد به‌رغم آنکه ما اصلا با این نمایشی که صحنه خروج [نیروها]در آن بازی شد، قانع نشدیم؛ اما برای همگام شدن با خواسته بسیاری و تا نگویند که ما جنگ‌طلب هستیم، این اعلام را جدی گرفتیم».

او همچنین بیان کرد: «از همان لحظه اول و پیش از رفتن نخست‌وزیر مصطفی الکاظمی به آمریکا، می‌دانستیم که این یک نوع خطای دید است و هیچ گونه قصدی برای خروج در کار نیست که این را خود ژنرال‌های آمریکایی نیز تأیید کردند».

نیرو‌های آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به درخواست دولت عراق برای مبارزه با داعش که در آن زمان یک سوم خاک این کشور را اشغال کرده بود، وارد عراق شدند. آمریکا به این بهانه ۳۰۰۰ نیروی در قالب یک ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که ۲۵۰۰ تن از آن‌ها، آمریکایی بودند، وارد عراق کرد.

با وجود انجام چندین دور مذاکره راهبردی میان بغداد و واشنگتن برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در عراق به دلیل پایان نبرد با داعش و نیز تصویب طرح اخراج همه نظامیان خارجی از خاک عراق در پارلمان این کشور، آمریکا هنوز با نقض این مصوبه در خاک عراق حضور دارد. هرچند که مقامات مسئول عراقی از آغاز روند خروج نظامیان آمریکایی خبر داده‌اند و هر از چند گاهی خبر عقب‌نشینی چندین یگان رزمی آمریکا رسانه‌ای می‌شود.

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد.

مقامات آمریکایی تاکنون اظهارات ضد‌و‌نقیضی درباره خروج از خاک عراق بر زبان آورده‌اند. در حالی که برخی مقامات از گفت‌وگوی جدی با مقامات عراق برای خروج نیرو‌های رزمی از عراق و اهتمام ورزیدن واشنگتن به این امر سخن می‌گویند، برخی دیگر از مقامات مانند ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا می‌گوید که کشورش شمار نیرو‌های خود در عراق را کاهش نخواهد داد و این امر به خواست بغداد است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار