خبرهای داغ:
عضو شورای بسیج پیشکسوتان سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان:

تجربیات پیشکسوتان بسیجی باید به مدیران جدید انتقال یابد

همدان- عضو شورای بسیج پیشکسوتان سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه این تجربیات پیشکسوتان بسیجی باید به مدیران جدید انتقال یابد، گفت: اولین نقش آفرینی ما سطح نخبگانی است.
کد خبر: ۹۳۹۶۶۱۳
|
۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، حسن فرخی در همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت که در سالن انصار همدان برگزار شد، اظهار داشت: بسیج پیشکسوتان در سال ۹۱ همزمان با سایر نقاط کشور در استان همدان تشکیل شد و یکی از اقشار ۲۱ گانه سازمان بسیج مستضعفین است.

وی با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته فعالیت‌های مختلفی توسط بسیج پیشکسوتان صورت گرفته است، افزود: جامعه هدف ما تا سال ۹۸ بازنشستگان لشکری بودند که ۴۰ درصد از جامعه هدف خود را تحقق بخشیدیم، اما از سال ۹۹ تاکنون جامعه هدف ما تغییر پیدا کرد و این جامعه هشت محور اساسی از قبیل پیشکسوتان مبارز قبل از انقلاب اسلامی، پیشکسوتان بسیجی دفاع مقدس، سربازان وظیفه اعزامی به دفاع مقدس، پیشکسوتان بسیج کشوری شامل کارمندان و کارگران، پیشکسوتان بسیج شامل اصناف و کشاورزان و بسیجیان پیشکسوت تأمین اجتماعی هستند.

عضو شورای بسیج پیشکسوتان سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان بیان کرد: اکنون بازنشستگانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیجی بودند، جامعه هدف ما هستند و ما وظیفه داریم در چشم انداز پنج سال آینده ۲۹ درصد این جامعه هدف را جذب کنیم که طبق برآورد ۲۵ هزار نفر هستند و باید حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر جذب کنیم که ۵۰ درصد از این‌ها را باید در عرصه‌های نقش آفرین سازماندهی کنیم.

وی ابراز داشت: دو مسیر مشخص برای بسیج پیشکسوتان ترسیم شده است نقش‌آفرینی فردی و گروهی، یک نقش بسیار اساسی و مهم، ارتباط پیشکسوتان با سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی است و باید تجربیات این افراد به کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی انتقال یابد.

فرخی با بیان اینکه این تجربیات پیشکسوتان بسیجی باید به مدیران جدید انتقال یابد، گفت: اولین نقش آفرینی ما سطح نخبگانی است.

وی با اشاره به اینکه در عرصه‌های ۶ گانه کار‌هایی انجام شده است و پیشنهاد می‌شود از تجربیات نخبگان پیشکسوت برای ایده‌پردازی استفاد شود، بیان کرد: در کشور هفت گلوگاه اقتصادی داریم برای کنترل سامانه‌ها و نظارت‌ها از پیشکسوتان استفاده شود و این تنها راه حل برون رفت استان و کشور از بن بست اقتصادی است.

عضو شورای بسیج پیشکسوتان سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه سطح نقدینگی ما بالاترین در سطح کشور است، ابراز داشت: قطب اقتصادی در استان راه‌اندازی شود که نمونه آن در برخی کشور‌های پیشرفته وجود دارد و در برخی از استان‌های ما هم وجود دارد.

وی عنوان کرد: ۸۴ پروژه عمرانی دارای رکود و روی زمین مانده و ۸۴ پروژه ملی داریم که می‌توانیم بخش عمده‌ای از آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

عزیزی از پیشکسوتان دفاع مقدس نیز در ادامه به ارائه پیشنهاد پرداخت و گفت: باید آنچه که رهبری در اولین جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور فرمودند در برش استانی سرلوحه کار خود قرار دهید و در اتاق کار خود این موارد احصاء شود.

وی با تأکید بر تشکیل هیئت اندیشه ورز از پیشکسوتان روی تمام مواردی که در استان و شهرستان وجود دارد، ابراز داشت: اگر در حال جنگ اقتصادی و اجتماعی هستیم نیاز به اتاق وضعیت است که لحظه به لحظه باید وضعیت جامعه ما از ابعاد مختلف بررسی شود و نقاط ضعف احصاء شود.

این پیشکسوت دفاع مقدس عنوان کرد: ما مشکلات فراوانی در استان داریم؛ مطالبه رهبر معظم انقلاب، تحرک انقلابی است که نیازمند توجه استاندار دارد که در مرکز استان است.

وی گفت: از استاندار انتظار داریم پردیس پیشکسوتان را پشتیبانی کنند که راه‌اندازی شود چراکه در این پردیس بسیاری از مشکلات استان بررسی می‌شود و برای کمک به رفع معضلات در استان است.

در پایان از سه نفر از جهادگران تجلیل به عمل آمد و لوح یادبودی به استاندار همدان اهدا شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات