استاندار یزد:

یزد نیازمند منابع پایدار آبی است/رسانه‌ها قدرت ریسک را از مدیران نگیرند

فاطمی: یزد در بین استان‌های مختلف کشور، کمترین سرانه مصرف آب شرب و بهداشت را دارد بر این اساس مشکل آب استان یزد مربوط به عدم صرفه جویی در مصرف آب نیست بلکه یزد نیازمند منابع پایدار آبی است.
کد خبر: ۹۳۹۶۹۰۱
|
۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج  از یزد، مهران فاطمی،در اولین نشست هم اندیشی اصحاب رسانه‌های استان یزد با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در توسعه استان اظهار داشت: رسانه‌ها را به هیچ وجه نامحرم نمی‌دانیم و به آن‌ها نگاه برادرانه داریم.

وی عنوان کرد: البته برخی موارد جنبه محرمانه و خط قرمز دارند که در این موارد محدودیت‌هایی وجود دارد که بی‌شک رسانه‌ها این محدودیت‌ها را درک می‌کنند، اما در سایر موارد می‌توانند به اطلاع رسانی و طرح موضوع بپردازند.

فاطمی با تاکید بر اینکه فضای رسانه‌ای نباید قدرت ریسک را از مدیران بگیرد، افزود: در عین حال فضای رسانه‌ای نباید به نحوی باشد که مدیران به خاطر نقد نشدن از سوی رسانه ها، بی اثر و خنثی باشند.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه باید در استان دیپلماسی رسانه‌ای وجود داشته باشد عنوان کرد: متاسفانه امروز حتی اسناد مهمی همچون سند آمایش استان، پیوست رسانه‌ای ندارد در حالی که امروز این مهم یک الزام است و خلأ آن به شدت در استان احساس می‌شود.

فاطمی همچنین به تشریح اهمیت نقد و ویژگی‌های نقد اصولی اشاره کرد و گفت: نقد باید سازندگی داشته باشد و بی‌شک از نقد رسانه‌ها که دارای این ویژگی باشد، استفاده خواهیم کرد.

وی بر لزوم رصد و ارزیابی فعالیت‌های رسانه‌های استان تاکید کرد و افزود: برای یزد جهانی باید محتوایی با تراز این استان تولید شود و رسانه‌ها باید این مهم را مدنظر داشته باشند.

فاطمی همچنین بر لزوم رسیدگی به درخواست‌های صنفی رسانه‌ها تاکید کرد و گفت: در حوزه تسهیلات، مسکن و تخفیف خدمات باید فکری برای این قشر از جامعه شود.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مسئله مهم استان یزد مسئله آب است، اظهار داشت: یزد در بین استان‌های مختلف کشور، کمترین سرانه مصرف آب شرب و بهداشت را دارد بر این اساس مشکل آب استان یزد مربوط به عدم صرفه جویی در مصرف آب نیست بلکه یزد نیازمند منابع پایدار آبی است.

وی ادامه داد: البته دولت و نظام عزمی جدی برای حل مشکلات چهار استان حوزه زاینده رود دارد و ما نیز در استان پیگیر این مهم هستیم.

فاطمی ادامه داد: در حالی که سهمیه اختصاص یافته به استان یزد از خط انتقالی، ۹۸ میلیون مترمکعب در سال است، سال گذشته تنها ۶۵ میلیون مترمکعب از این میزان تخصیص یافته و در طول ۲۰ سال گذشته نیز میانگین آب انتقالی به یزد ۵۵ میلیون مترمکعب بوده است.

وی تصریح کرد: از ۶۵ میلیون متر مکعب آب انتقالی به استان در سال گذشته بیش از ۵۶ میلیون مترمکعب آن به صورت مستقیم در اختیار آب و فاضلاب قرار گرفته و ۱۰۰ درصد آن در بخش شرب مصرف شده است.

استاندار یزد در مورد جزئیات مصرف آب انتقالی به یزد نیز عنوان کرد: ۴ میلیون مترمکعب آب انتقالی برای شهر‌های ورزنه و پادگان‌ها، نیروگاه‌ها و برخی شهر‌های طول مسیر در استان اصفهان اختصاص یافته است، ۲ میلیون مترمکعب نیز هدر رفت ناشی از فرسودگی و تعرض‌ها به خط انتقال آب بوده و بقیه آب انتقالی که ۵ میلیون متر مکعب است، در صنعت مصرف شده که بخش قابل توجه آن آب شرب اختصاص یافته برای کارکنان شهرک‌ها و صنایع بوده است، زیرا ۱۰۰ هزار نیروی مشغول به کار در این بخش نیاز به آب شرب و بهداشتی دارند.

وی ادامه داد: همه آب مصرفی صنایع با استفاده از آب چاه و همچنین با درصد شوری بالا تامین می‌شود و یا از طریق تصفیه فاضلاب و پساب و آب تلفیقی در بخش‌های تولیدی استفاده می‌شود و استفاده از آب انتقالی در صنعت واقعیت ندارد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار