جشنواره دختران اسوه در هیرمند برگزار شد
به گزارش خبرنگار بسیج لز هیرمند، بمناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب(س) جشنواره دختران اسوه از نگاه اسلام تحت عنوان دختران الگوی زینبی توسط پایگاه خادمین حضرت زینب سلام الله در روستای مرزی ملاعلی با حضور دختران و بانوان برگزار شد .
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آل حبیب ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت زینب(س) به ابعاد شخصیتی و سیره اجتماعی آن حضرت پرداخت و گفت: در کتاب خصائص الزینبیه روایتی از پیامبر اکرم (ص) نقل شده که آن حضرت فرمود «حاضران امتم، غایبان را از کرامت دخترم زینب آگاه کنند که همانا او مانند جده اش خدیجه است.»
وی افزود: خدیجه (س) نمادی بزرگ در فکر و فرهنگ ما برای خدماتی است که به اسلام داشته و به نظرمی رسد همطرازی زینب و خدیجه در ارائه خدمات به جامعه مسلمین تا قیامت ادامه دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه هیرمند ادامه داد: آن حضرت محصول تربیتی خانه امیرمومنان(ع) و فاطمه زهرا(س) است و این موضوع نشانگر آن است که محصول تربیتی دختر در خانه اهل بیت کسی در تراز زینب است و ما به عنوان دوستداران و شیعیان آن حضرت باید چنین ترازی را برای دخترانمان در نظر بگیریم.
این مسئول بیان کرد: این تراز نشان می دهد که یک دختر با چه ویژگی هایی باید تربیت شود و در فرایند تربیتی او چه کارهایی باید صورت گیرد تا همچون حضرت زینب شود، البته شاخص های فراوانی برای تربیت دختران در تربیت اسلامی و شیعی وجود دارد ولی اگر بخواهیم همه این شاخص ها را به یک الگوی تراز برسانیم از حضرت زینب می توان به عنوان الگوی تراز یاد کرد که هنوز شاخص های این الگو به خوبی تبیین نشده است.
وی تصریح کرد: اگر فرایند تربیتی حضرت زینب را در خانه حضرت علی(ع) و فاطمه (س) تبیین شود، تراز تربیتی دختر در مکتب شیعه نیز مشخص می شود ولی متاسفانه امروز ظاهرگرایی و تجمل محوری ملاک تربیت بسیاری از خانواده ها شده است.
این مسئول افزود: خانم های جامعه ما الگوهایی همچون زینب کبری و زنان قهرمان کربلا دارند، حضرت زینب(س) به ظاهر اسیر بود، اما در حقیقت حاکمان زورگوی زمان خود را اسیر خود کرده بود.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی باید الگوی زینب کبری را در مقابل تحجرگرایی و یا تهتک گرایی غربی احیا کند.