به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، مهدی مه تابانی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه بیتالمقدس استان کردستان در حاشیه این بازدید گفت: معدن طلای ساریگونی قروه در منطقهٔ بهارلو- داشکسن در شرق قروه قرار دارد که یکی از معادن غنی کشور محسوب میشود.
سرهنگ مه تابانی افزود: قزاقها بهصورت رسمی از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را در این معدن آغاز کردند و عملیات اجرایی آنیک سال بعد کلید خورد و در سال ۹۴ بهصورت رسمی به بهرهبرداری رسید.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه بیتالمقدس استان کردستان بابیان اینکه سالانه حدود پنجتن طلای خالص از معدن طلای ساریگونی استخراج میشود که نیمی از طلای کشور را شامل میشود بیان کرد: معدن طلای ساریگونی سالانه 200 میلیارد تومان حقوق دولتی بهحساب دولت واریز میکند.
وی اظهار داشت: فاز دوم توسعه تولید شمش طلا در معدن ساریگونی با ظرفیت سالانه 2 تن شمش شهریورماه امسال افتتاح شد.
سرهنگ مه تابانی با اشاره به اینکه فاز دوم توسعه این معدن با 300 میلیارد تومان سرمایهگذاری افتتاح شد افزود: بدون شک توسعه این معدن اشتغالزایی هرچه بیشتر جوانان این استان را به دنبال خواهد داشت.
وی در ادامه بر استفاده از ظرفیت نخبگان جهت توسعه کشور تأکید کرد و خاطرنشان شد: بسیاری از پیشرفتهای علمی و صنعتی کشور به دلیل استفاده از ظرفیت نخبگان علمی کشور است که میبایست از این ظرفیتها در تمام عرصهها استفاده کرد.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه بیتالمقدس استان کردستان بیان کرد: استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی و علمی نخبگان برای تحقق توسعه جوامع بشری و تبادلنظر هرچه بیشتر امری ضروری است.
سرهنگ مه تابانی در پایان بابیان اینکه بین توسعه صنعتی و پیشرفت علم و تکنولوژی ارتباط مستقیمی وجود دارد، افزود: تکنولوژی و پیشرفت علم در ایجاد ثروت و کسب توانایی در کشور نقش بسزایی دارد بهگونهای که همین پیشرفت علم ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار میرود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت سپاه بیتالمقدس استان کردستان در ادامه بازدید خود به بررسی مشکلات معدن طلای ساریگونی قروه پرداخته و پای درد و دل کارگران مشغول به کار نشست.
انتهای پیام/