به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، هدایت صفری در شورای مدیران این نهاد اظهار کرد: شهر زنجان به پایتخت شور وشعور حسینی مشهور بوده و برخلاف اینکه دریا نداشته ولی دریادلان زیادی داشته است و در حال حاضر نیز با وجود خیران و نیکوکاران بیشماری که در حوزه خیر و احسان دارد به بهشت خیران معروف است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه برنامههای اشتغالزایی این نهاد در سال گذشته به طور کامل محقق شد، افزود: برنامهریزیشده است تا پایان امسال نیز قریب به 5 هزار فرصت شغلی در راستای درآمدزایی و توانمندسازی برای رسیدن به استقلال مالی و خودکفایی برای مددجویان تخت پوشش این نهاد ایجاد شود.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال در کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقاء پویایی و نشاط اجتماعی گفت: تلاش کمیته امداد در حوزه اشتغالزایی ارتقای خدمات اثربخش به مددجویان با نگاه توانمندسازی به منظور افزایش اعتماد عمومی به کارکردهای محرومیتزدایی نظام و تقویت مسؤولیتهای اجتماعی اقشار و دستگاههای مختلف برای رشد شاخصهای خدمترسانی این نهاد به اقشار نیازمند است.
صفری با بیان اینکه سامانه امداد هوشمند و کارآمد با هدف بهبود و تسریع در فرآیند خدمترسانی به مددجویان و تحقق شفافیت راهاندازی شده است، گفت: از ششم آذرماه که فرآیند ثبت و پالایش اطلاعات پروندههای مددجویی همزمان با سراسر کشور در استان شروع شده است و تاکنون بیش از 50 درصد پروندهها با حساسیت ویژه و تمرکز بر اصل دقت و کیفیت در سیستم امداد هوشمند بروزرسانی و پالایش اطلاعات شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان افزود: به همت مردم خیر و نیکاندیش استان میانگین سرانه ماهیانه ایتام زنجانی از محل حامیان به بیش از یک میلیون و 100 هزار تومان و میانگین سرانه فرزندان محسنین به 389 هزار تومان رسیده است که در هر دو بخش استان زنجان از میانگین کشوری بالاتر ایستاده است.
وی افزود: کمیته امداد 120 خدمت متنوع به مددجویان و جامعه هدف ارائه میکند که ایجاد اشتغال و درآمد با ثبات برای توانمندسازی جامعه هدف از خدمات برجسته و مهم این نهاد بوده و کمیته امداد نگاه خود را از صرف معیشتی به رویکرد توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای استقلال اقتصادی خانواده تغییر داده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد نیز با تاکید بر برونسپاری کارها به مراکز نیکوکاری و به دست مردم گفت: اگر کارها در دست مردم باشد همانند سالهای اول انقلاب مردم به خوبی انجام میدهند و در این زمینه باید از ظرفیت جهادگران استفاده کنیم.
مرتضی فیروزآبادی مسئله فرهنگی را مسئله مهمی دانست و افزود:کار فرهنگی مقدم بر هر کاری است و ما باید کاری کنیم که آدمها را از وابسته بودن دور کرده و روحیه خودباوری را در آنها تقویت کنیم.