تنبلی و کسالت برخی مسئولین در حمایت از ظرفیت نخبگانی استان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سرهنگ علی فرخنده مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمایشگاه جهادگران علم و فناوری استان از 23 آذر به مناسبت هفته پژوهش فعال شده است.
فرخنده بیان داشت: طرح ها فناورانه و مبتکرانه است برخی از غرفه ها در حوزه آب و برق کارهای خوبی انجام دادند که دکتر رحیمی ریاست سازمان علمی بسیج در بازدید از نمایشگاه قول حمایت ملی دادند مانند دستگاه پاراجت الکتریکی، دستگاه جمع کن گل زعفران و طرح های امنیتی در غرفه بانوان.
وی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه نسبت به تاریخ سازمان علمی بسیج کاری متفاوت و جدید است و نماینده ولی فقیه در استان در بازدید از نمایشگاه گفتند فصل جدیدی در این حوزه آغاز شده است.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گفت: بخش رسانه باید به کمک بیایند تا کارها دیده شود برخی در حوزه تجاری سازی محصولات و برخی در حوزه سرمایه گذاری مشکل دارند که مسئولین استان باید ظرفیت نخبگانی را حمایت کنند. برخی در زمینه ثبت اختراع مانع دارند که باید برداشته شود.
وی با اشاره به هدف از برپایی نمایشگاه فناورانه افزود: نمایشگاه را راه اندازی کردیم برای اینکه ظرفیت مخترعین استان دیده شود استان پیشینه علمی قوی دارد و نسل جدید در این حوزه بسیار مفید هستند و در سطح فراملی می توانند موثر باشند. برخی در این بستر با هم منسجم شوند و با هم افزایی به تولید فوق العاده دست پیدا کنند.
فرخنده خاطرنشان کرد: هدف ما این بوده که نخبگان شهرستانی دیده شوند بطوریکه 5 طرح اول از شهرستانها در رویداد تخصصی منتخب شدند و ما نیز حمایتهای ملی و استانی را پیگیری خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه با سبک جدید و مشارکت خوبی داشتیم و همه غرفه ها با یادبود و تندیس بسیج علمی مورد تقدیر قرار گرفتند و در پایان کاتالوگ رزومه عملکرد غرفه ها را تهیه و در اختیار غرفه ها قرار می دهیم .
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گفت: در بخش رویداد 12 طرح از شهرستانها و 8 طرح نیز پذیرش شد که در مجموعه 20 طرح به رقابت پرداختند
و در رویداد تخصصی 5 طرح برتر مورد تقدیر قرار گرفتند که در حوزه آب و مسائل اولویت دار استان بود و اختتامیه 4 رویداد در شهرستانها 24 آذر با حضور مسئولین در حسینیه جماران بیرجند برگزار شد.
وی ضمن تشکر از صداوسیما مرکز استان برای پوشش رسانه ای نمایشگاه گفت: انتظار دارم سایر رسانه ها پای کار بیایند و همت کنند تا بازتاب میدانی برای تجاری سازی و رفع مشکلات مالی نخبگان و پژوهشگران داشته باشند.
فرخنده افزود: دانشگاه آزاد حمایتهای خوبی در برپایی نمایشگاه و رویداد داشتند و غرفه های ادارات و نهادها مشارکت خوبی داشتند اما جای برخی از کسانی که متولیان امر بودند و باید در هفته پژوهش در استان میدان دار بودند خالی است.
وی ضمن ابراز گلایه از برخی دستگاه ها تصریح کرد: برخی از مسئولین در حوزه حمایت از پژوهشگران، جوانان و ظرفیت های نخبگانی استان نباید احساس تنبلی و کسلی کنند چون در گام دوم انقلاب اولویت مسئله علم و پژوهش است که روحیه جهادی و تفکر انقلابی می تواند پیشبرنده این مسیر باشد.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان افزود: 5 طرح برگزیده شدند و امتیازات بالا کسب کردند بودند که تجلیل با هدیه و تندیس از آنها داشتیم و برخی طرح ها نیاز به کمکهای بلاعوض دارند، برخی نیاز به بازار فروش دارند که مکاتبات در سطح ملی و استانی انجام می شود، برخی نیاز به اسکان در پردیس شرکت های دانش بنیان دارند که طرحشان پذیرش و مشاوره و اختصاص وام به آنها را پیگیری می کنیم.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه 25غرفه دارد افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، علمی کاربردی، مرکز پژوهش های جهاد کشاورزی، اداره کل آموزش و پرورش استان، دانشگاه فنی حرفه ای و مابقی بخش خصوصی هستند و از قالب شهرستانهای استان از جمله زیرکوه، درمیان، قاین، بشرویه، طبس، خوسف، نهبندان و بیرجند در این نمایشگاه مشارکت داشتند.
انتهای پیام/