برنامهریزی طرح آمایش استان بوشهر بر اساس سند تحول و تعالی
به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، فرزاد جهانبین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین سفر از سومین دوره سفرهای استانی خود به استان بوشهر سفر و علاوهبر بازدید از امکانات و ظرفیتهای دانشگاه آزاد گناوه با رؤسا، معاونان، برخی از اعضای هیئت علمی و فعالان اقتصادی واحدها و مراکز آموزشی این استان در قالب بررسی طرح آمایش و سند تحول و تعالی دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
دبیر هیئت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد استان بوشهر در ابتدای این نشست با بیان اینکه آمایش در استان بوشهر با دقت در حال پیگیری است، اظهار کرد: طرح آمایش براساس پالایش بلندمدت در استان و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برنامهریزی شده تا سالهای آینده دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان دانشگاه مرجع در انتخاب دانشجویان قرار گیرد.
سروش حیدریسنگستانی با بیان اینکه در این طرح ابزارهای کمی برای بررسی مسائل کیفی وظایف استانها مشخص شده است، اضافه کرد: در استان بوشهر امور با سرعت خوبی در حال پیشبرد است و با بومیسازی سند، مأموریتگرایی، بسیج همه امکانات و در نهایت نظارت، ارزیابی و حمایت اقدامات خوبی در حال شکلگیری است.
فرزاد جهانبین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی هم با حضور در واحد گناوه با اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد و از کلاسهای حضوری و آزمایشگاه دریانوردی این دانشگاه بازدید و از نزدیک با دانشجویان گفتوگو کرد.
در ادامه، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به ریاست فرزاد جهانبین برگزار شد و در آن سند آمایش استان و پروژههای استانی برای ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر براساس سند آمایش و سند تحول و تعالی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ارتباط صنعت و دانشگاه وظیفه حاکمیتی است
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با اشاره به آمایش استان بر مواردی ازجمله بازآرایی رشتهها، راهاندازی مراکز تحقیقاتی در حوزه نخیلات و شیلات، راهاندازی دانشکدههای مهارتی، لزوم راهاندازی پردیس در عسلویه، دورههای کوتاهمدت بهویژه در زمینه تکثیر میگو و مشاورههای کسب و کار تأکید کرد.
وی با تأکید بر اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه وظیفه حاکمیتی است، بیان کرد: مدیران استان باید از یکطرف با تلاش شبانهروزی زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه را فراهم کنند و از طرف دیگر ظرفیتهای دانشی استادان را با موضوعات و مسائل استان گره بزنند.
جهانبین با اشاره به جمعیت و ترکیب دانشآموزان بهویژه در سه شهر بوشهر، گناوه و دشتستان عنوان کرد: توسعه مدارس سما با نگاه مهارتی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در این جلسه معاون علمی واحد بوشهر به تفسیر سند آمایش استان بوشهر پرداخت و سپس هرکدام از حاضران نظر، پیشنهاد و راهکارهای خود را بیان کردند.
در این جلسه موضوعاتی مانند ایجاد فروشگاههای زنجیرهای دانشگاه، راهاندازی شرکت توسعه ظرفیتهای دانشگاه، شبکهسازی محصولات تولیدی دانشگاه و ایجاد و استقرار کارخانههای بستهبندی مورد استقبال قرار گرفت.
انتهای پیام/
منبع :خبرگزاری آنا