خبرهای داغ:

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس و شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

کد خبر: ۹۴۰۰۷۱۲
|
۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، شرکت توزیع نیروی برق بوشهر و دانشگاه خلیج فارس روز شنبه 27 آذرماه در راستای تقویت و توسعه همکاری و فعالیت های مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، مشاوره‌ای و ارتقاء سطح همکاری بین صنعت برق و دانشگاه و کمک به تامین نیازمندی های صنعتی و فناوری برنامه های دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء نمودند.
دکتر عبدالمجیدمصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس در این مراسم، شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر را یک هم پیمان راهبردی خواند و عنوان کرد: می توانیم بگوییم شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر و دانشگاه خلیج فارس از آغاز سال 93 تا کنون تعامل خوبی با یک دیگر چه در حوزه آموزشی و پژوهشی چه در نحوه ارائه خدمات فنی که از طرف دکتر رحمن دشتی، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه خلیج فارس در شرکت توزیع نیروی برق استان، نیروگاه اتمی و سایر سازمانها و همچنین در زمینه توسعه فناوری خدمات ارزشمندی صورت گرفته که امروز می¬توانیم از آن به عنوان مدل ارزشمندی یاد کنیم.
وی افزود: اوج این همکاری در اجرای شبکه هوشمند برق دانشگاه خلیج فارس نمایان گردید و یقینا این دست از اقدامات در راستای کمک به جامعه و حل مشکلات شکل گرفته و امروز ما آمادگی داریم که این تجربه موفق را با سایر دستگاه ها به اشتراک بگذاریم.
در ادامه این نشست مهندس حشمتی، رییس شرکت توزیع برق استان بوشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه ها، گفت: در استان کمتر توسعه یافته بوشهر با ظرفیت هایی که وجود دارد قطعا ارتباط صنعت با دانشگاه موجب به وجود آمدن ظرفیت های بیشتر برای توسعه استان می شود. ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه موجب می شود دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با زبان صنعت آشنا شوند و این آشنایی زمینه جذب آنان در صنعت را نیز تسهیل خواهد کرد.
مهندس حشمتی، دانشگاه خلیج فارس را گنجینه ارزشمندی خواند و گفت دانشگاه خلیج فارس گنجینه ارزشمندیست که در کنار ماست و حیف است که از آن استفاده نبریم. کلینیک ها، آزمایشگاه ها و مرکز دیسپاچینک در دانشگاه خلیج فارس نمونه های خوبی است که در زیر صنعت به آنها نیاز است و میتوانیم از این تجهیزات بهره های لازم را ببریم.
در ادامه دکتر رحمان دشتی، دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه خلیج فارس در نشست تخصصی" شبکه توزیع هوشمند" با حضور مدیران شرکت توزیع برق استان بوشهر، متخصصین شرکت های فناور و شرکت های دانش بنیان با تاکید بر اینکه دانشگاه خلیج فارس اولین مرکز دانشگاهی پایلوت "ریزشبکه هوشمند" در کشور است افزود: شبکه هوشمند یک سیستم ارتباط دو طرفه فراتر از اتوماسیون بین تولید و مصرف است. این شبکه هوشمند از سیستم دیجیتال هوشمند، اتوماسیون، سیستم سرور، کامپیوتر و کنترل تشکیل می شود که این موضوع یک ارتباط دوطرفه بین تولید و مصرف برق برقرار می کند.
وی کوچک بودن شبکه برق دانشگاه در مقایسه با شبکه توزیع، کم مصرف بودن ناحیه انتخابی، قابلیت بهره برداری مجزا از نقطه PCC ریزشبکه و تولید برق از منابع تجدید پذیر، تقویت فرهنگ استفاده از شبکه های هوشمند در محیط آکادمیک و تربیت منابع انسانی متخصص برای صنعت را از ویژگی های نقطه پایلوت مورد بررسی (دانشگاه خلیج فارس) دانست و ادامه داد: بررسی نحوه عملکرد شبکه هوشمند در مقیاس ریزشبکه ها به جهت بررسی قابلیت تعمیم آنها در مقیاس بزرگتر، برطرف کردن نواقص طرح های اجرایی آتی، بررسی بازخورد های اجرایی طرح از نظر فنی و غیر فنی، افزایش فرهنگ بهره برداری از ریزشبکه های هوشمند را از اهداف اجرایی پروژه های پایلوت هوشمند بوده است.

دکتر رحمان دشتی با اشاره به اقدامات انجام شده در نقطه پایلوت گفت: نصب کنتورهای هوشمند در تمامی بخش های دانشگاه TAMI)) موتوردار کردن کلید های گازی به صورت پایلوت، پیاده سازی شبکه رینگ در منطقه مطالعاتی به صورت پایلوت، انجام مطالعات رویت پذیری شبکه فشار متوسط منطقه پایلوت از جمله اقداماتی بوده که تا کنون صورت پذیرفته است.
دکتر دشتی، افزایش قابلیت اطمینان و راندمان سیستم برق دانشگاه و حفظ و پایداری آن، نظارت، کنترل و ثبت بار خطوط هوایی، زمینی و ترانسفورماتورها در تمامی سطوح ولتاژ، نظارت و کنترل پارامترهای مورد نیاز خطوط ورودی، خروجی و ترانسفورماتورها در تمامی سطوح از قبیل ولتاژ، جریان، توان های اکتیو و راکتیو و … و ثبت موارد فوق بصورت مکانیزه،بررسی عملکرد رله های حفاظتی کلیدهای ورودی و خروجی ترانسفورماتور و فیدرها، دریافت اطلاعات عملکرد رله های حفاظتی فیدرهای فشار متوسط به منظور اتخاذ تصمیم الزم برای عادی سازی وضعیت جهت وصل کلید فیدر خروجی ترانسفورماتور در زمان قطع بی برنامه کلید فوق را از مهتمرین قابلیتهای شبکه توزیع هوشمند دانشگاه عنوان کرد.
لازم به توضیح است که تفاهم نامه همکاری شرکت توزیع برق بوشهر و دانشگاه خلیج فارس با هدف گسترش و تعمیق روابط علمی و استفاده از ظرفیت و دانش دانشگاهیان در رفع نیازهای صنعت برق کشور منعقد گردیده است که دو طرف در حوزه های پژوهش و فناوری، آموزش و مشاوره ای به همکاری های مشترک خواهند پرداخت.

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس و شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهرانعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس و شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهرانعقاد تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه خلیج فارس و شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

انتهای پیام/

منبع: صفحه اطلاع رسانی دانشگاه خلیج فارس بوشهر

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار