حجتالاسلام و المسلمین شمس اله جلیلیان در گفتگو با خبرگزاری بسیج از کرمانشاه اظهار کرد: هدف حضرت امام خمینی (ره) این بود که سیاست و قدرت در اختیار اخلاق و فضیلت باشد و نامگذاری ۲۷ آذرماه به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نیز در این راستاست که حوزه و دانشگاه بتوانند جامعه را به سعادت مادی و معنوی مبتنی بر آموزههای دینی در همه ابعاد برسانند؛ زیرا هر دو دارای اهداف مشترک در مسیر خدمت به مردم هستند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: وحدت حوزه و دانشگاه در این مسیر است که پیشرفت همهجانبه برای جامعه شکل بگیرد و هدف متعالیتر، شکلگیری تمدن نوین اسلامی است.
حجت الاسلام جلیلیان بیان کرد: هم حوزه و هم دانشگاه باید جوانان مؤمن، انقلابی، توانمند، متخصص، عدالتخواه و پای کار تربیت کرده و کوشش کنند موانع پیشرفت مادی و معنوی جامعه را رفع کنند.
جلیلیان افزود: بخشی از وحدت حوزه و دانشگاه، حفظ نظام اسلامی است و در این راه باید از خلاقیتها و نوآوریهای مبتنی بر ظرفیتهای داخلی برای پیشرفت امور حمایت کرد.
وی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه برمبنای تلاش برای تمدنسازی اسلامی، باید بتواند یک الگوی کامل از پیشرفت همهجانبه، ارائه کند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از آرمان های حضرت امام خمینی (ره) بود و شهید مفتح جزو چهرههای معدودی بودند که هم تحصیلات عالی دانشگاهی و هم درجات بالای حوزهای داشتند، به دلیل فعالیت گسترده دکتر مفتح در دانشگاه و حوزه رابطه معناداری در حوزه و دانشگاه ایجاد کردهاند و به این آرمان جامه عمل پوشاندند، از طرفی شهادت این شهید بزرگوار چون در دانشگاه اتفاق افتاد سمبلی شد برای نسلهای آینده تا بتوانند آرمان بزرگ انقلاب که وحدت میان حوزه و دانشگاه بود را زنده نگه داشته و تلاش کنند آن را محقق کنند.
حجت الاسلام والمسلمین جلیلیان خاطر نشان کرد: حوزه و دانشگاه محل پرورش متفکران و نخبگان است که عمل و اندیشه را رشد میدهند بر همین اساس اگر قرار باشد تحولی در جامعه رخ دهد باید مبانی علمی و عملیاتی را طی کنند، بدون شک دانشگاه و حوزه میتوانند شرایط تحولات علمی و عملی را در کشور مهیا کنند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: یکی از کارکردهای وحدت ایجاد رابطه تنگاتنگ بین حوزه و دانشگاه است که مبانی فکری، مبانی دینی و اعتقادی در کنار تجربیاتی که در دانشگاه و علوم غربی مطرح میشود با هم قرار میگیرند، وحدت میان حوزه و دانشگاه امر مبارکی است که اگر به درستی ادامه داده شود مسیرهای نجات کشور و غلبه بر دشمنان مهیا میشود، وحدت نیازمند توجه به زیرساختهای اسلامی و مبانی اسلامی است.