علت عدم حضور کارگران در نماز جماعت پیمانکاران هستند/ دربرخی شرکت ها فقط امام جماعت و مسئول نمازخانه در نماز جماعت شرکت می کنند
حجت الاسلام آقا بابا در نشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز در جامعه کار تعاون و رفاه استان تهران که با حضور جمعی از ائمه جماعات، مدیران و مسئولان، طلاب و فعالان عرصه نماز در تالار شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد،
گفت: چرا ما وقتی که باید حرف بزنیم سکوت می کنیم؟ او گفت: متاسفانه در این جلسه جای وزیر و سایر مسئولان و دست اندرکاران کلان بحث نماز خالی است.
حجت الاسلام آقابابا ادامه داد: ما طلبه ها را فقط به عنوان پیشنماز نگاه می کنند نه امام جماعت.
این مجری برنامه فرهنگی رادیو، اظهار کرد: این درد بزرگی است که در یک شرکت خاص، یک مهندس خودروی 700 میلیون تومانی سوار می شود اما نماز خانه این شرکت مظلوم و غریب است و سیستم صوتی آن نمور، سرویس بهداشتی آن فشل و موقعیت مکانی آن در بدترین جای شرکت است؛ در حالی که اگر هر کسی وارد سرویس بهداشتی مدیر عامل بشود، شوق وضو گرفتن و نماز خواندن پیدا می کند.
این امام جماعت تاکید کرد: باید در جلسه امروز مدیران عامل شرکت ها و سایر مسئولان بالادستی هم حضور می داشتند. وی پیمانکاران را یکی از مشکلات بزرگ عدم حضور جوانان و کارگران در نمازخانه برای برپایی نماز دانست و گفت: بسیاری از جوانان دوست دارند در نماز جماعت کارخانه شرکت کنند اما اظهار می کنند که مسئول پیمانکار به او اجازه نمی دهد و نمی گذارد در نماز جماعت شرکت کند که مبادا پیمانکار ضرر کند.
حجت الاسلام آقابابا گفت: متاسفانه برخی از طلبه ها اظهار می کنند در واحدهای تولیدی که امام جماعت آن بر عهده دارند، مدیرعامل و معاونان آنها به نماز خانه نمی آیند. حتی در برخی شرکت ها فقط دو نفر به نماز خانه می آیند؛ یک نفر امام جماعت و نفر دوم کلید دار و مسئول نمازخانه است.
وی از نبودن دلسوز در بحث نماز گلایه کرد و گفت: برای یک برنامه طنز در یک شرکت 50 میلیون تومان به یک مجری پرداخت می کنند اما 5 میلیون تمان به منظور تهیه هدایا برای نمازگزاران و برگزاری مسابقات فرهنگی نمی دهند.
این روحانی هنرمند بر نقش مهم نماز و ائمه جماعات در واحدهای تولیدی تاکید کرد و اظهار داشت: مانع طلاق 16 زوج جوان در این شرکت شده است همچنین یکی از کارگران به خاطر برخی مشکلات و نارضایتی از مدیران اظهار داشته که برای جبران این موضوع از کار خود در خط تولید کم می گذارم اما با هدایت و راهنمایی های وی نسبت به حرام بودن حقوقی که به خاطر کم کاری به خانه می برد و عواقب بد این موضوع در تربیت کودکان و اعضای خانواده، این جوان به اشتباه خود پی برده و مشکل حل شده است.
وی پیشنهاد کرد که ائمه جماعات شرکت ها و کارخانجات و واحد های تولیدی در فضای مجازی یک گروه تشکیل دهیم و پیشنهادها، راهکارها، مشکلات و حرف هایمان را در این گروه مطرح و پیگیری کنیم و به مسئولان انتقال دهیم.