به گزارش خبرنگار بسیج، عصر امروز در دیداری حساس و نفسگیر تیم فتوت شهرداری شاهرود توانست تیم قدرتمند اصفهان را مغلوب توانمندی خود کند تیم قدر اصفهان که صبح امروز در نیمه نهایی با نتیجه ۶ به ۱ باشگاه امیرکبیر مشهد را با اختلاف بسیار زیاد پشت سر نهاده بود در نهایت در فینال با نتیجه ۴ به ۳ جام قهرمانی را به شاهرود واگذار نمود.
تیم اصفهان که علاوه بر بازیکنان خود از دو بازیکن غیر بومی در میل گیری سنگین مصطفی مفید از استان مرکزی و حمید پرتویار از آذربایجان شرقی بهره میبرد و بیش از ۱۰۰ زورخانه در استان خود دارد مغلوب همت و تلاش دلاوران شاهرود گردید.
این مسابقات در مجموعه ورزشی شهید شیرودی با حضور معاون وزیر ورزش، رئیس فدراسیون بین المللی زورخانهای، دبیر کل izsf، معاون تربیت بدنی ستاد کل نیروهای مسلح، مشاور وزیر ورزش، رئیس فدراسیون و نایب رئیس و دبیر فدراسیون ورزشهای زورخانه ای و پهلوانی و دیگر مسئولین برگزار و جام قهرمانی به تیم فتوت شهرداری شاهرود اهدا گردید.
از نکات بارز و حاشیه ساز این مسابقات برد سید سجاد موسوی از تیم فتوت در رشته ۳ و ۴ و ۵ و ۶ میل بازی بر اسطوره میل بازی و قهرمان و مبتکر چندین چشمه و اولین ۶ میل باز ایران ابوالفضل طاووسی از اصفهان بود که لحظاتی باعث وقفه و خلل در روند مسابقات گردید
برای تیم فتوت شهرداری حمید بابامحمدی و مجید گل محمدی از شهر بسطام، مهیار چوپانزاده از شاهرود در ۴ رشته و دو بازیکن غیربومی تیم سید سجاد موسوی از همدان و رحمت اله لطفی از کاشان به میدان آمدند
مربی تیم علی خوریانی و سرپرستی تیم بر عهده حمید رضا اویس قرنی رئیس هیات پهلوانی و زورخانهای شاهرود بود.