۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
00:22
کد خبر : 9402061
۲۱:۱۹

۱۴۰۰/۱۰/۰۴
نماینده مردم اسلامشهر، تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد؛

560 روز تلاش برای رفع مشکلات مردم

نماینده مردم اسلامشهر، تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با خبرگزاری های شهرستان ری عملکرد خود در مدت 560 روز از فعالیت مجلس یازدهم را تشریح کرد.

سیدعلی یزدی خواه با اشاره فرارسیدن سالروز حماسه نهم دی ماه گفت: دی ماه 88 خط پایانی بر شیطنت‌های استکبار جهانی در ماجرای انتخابات غرورآفرین سال ۸۸  و ۱۳ دی ماه نیز سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است که این دو مناسبت را گرامی میداریم.

وی با تشریح برنامه های نمایندگان در مجلس گفت: هر نماینده ای در مجلس حدود ۱۴۶۶ روز به عنوان نماینده در طول دوره نمایندگی خود در مجلس فعالیت میکند، که از این میزان حدود ۵۶۰ روز آن سپری شده است که در این ۵۶۰ روز فقط یک روز به دلیل بیماری مرخصی گرفته ام. وی اظهار داشت از تعداد 292 نماینده او جزو ۱۰ نماینده منظم مجلس است که  بیشترین مشارکت را در رای گیری‌ها و امضاء طرح‌ها و لوایح داشته و در طول دوره نمایندگی هنوز هیچ رای ممتنع  نداشته است.

یزدیخواه گفت: تلاش کردم هم در کمیسیون فرهنگی و هم در کمیسیون های مشترک که در آنها عضو هستم، حضور فعالی داشته باشم همچنین  ۱۱۰ فراکسیون در مجلس داریم، که در تعدادی از این فراکسیون ها از جمله گردشگری، تولید، فرهنگی، حمایت از کشاورزی، ایثارگران، کارگران، فرهنگیان و... عضو هستم.

 وی خاطرنشان کرد: وظایف نمایندگان  به دو موضوع تنقیح قوانین و نظارت بر اجرا است، که در کشور ما نمایندگان علاوه بر اینها پیگیری مشکلات مختلف مردم از جمله اشتغال، مسکن، و سایر موارد را نیز پیگیری می کنند که طبق قانون وظیفه آنان نیست.  

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حدود 20 تعاونی دستگاه های اجرایی داریم  اظهار داشت: در سال های گذشته برخی دستگاه های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی  برای تهیه مسکن کارکنان خود اراضی کشاورزی بالای ارتفاعات 2000 متر در تهران را   خریداری  کردند، سپس به فرمانداری و استانداری برای تغییر کاربری زمین ها فشار می آوردند، که اکنون مشکلاتی را بعد از 30 سال برای این افراد از جمله ساکنان شهرک زیتون پارک سرخه حصار بوجود آورده است و ما پیگیر این موضوع هستیم؛  

یزدیخواه  به عملکرد 560 روزه خود در شهرستان  ری پرداخت و گفت: در این مدت   یکصد دیدار مردمی داشته‌ام و از تمامی ادارات سطح شهرستان نیز بازدید کرده ام و  از مجمع نمایندگان استان دعوت کردیم چندین بار به شهرری بیایند و از مناطق مختلف بازدید داشتند، که رهاورد آن حل مشکل  بافت فرسوده محله نفر آباد در حاشیه حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) بوده که ۳۰ سال است برخی منازل تخریب شده و تعدادی ماحد ها بلاتکلیف مانده اند و این منطقه دچار آسیب های اجتماعی از جمله فعالیت معتادان و توزیع مواد مخدر شده است.

وی با اشاره به اینکه 70 درصد مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری و 30 درصد  به حساب دهیاری واریز می شود، گفت: اما این قانون در  تهران اجرا نمی شود و 88 درصد به شهرداری و 12 درصد به دهیاری ها می دهند.

یزدیخواه تصریح کرد: برخی مناطق مثل شهرک علائین که قبلا روستا بوده اما اکنون به بافت شهری متصل شده، قبلا سرانه ارزش افزوده داشته اند که به حساب فرماندار یها واریز می شده که ما در حوزه انتخابیه این بحث را ساماندهی کردیم.

یزدیخواه گفت: در حوزه کشاورزی و صنعتی  350 نفر تا سطح  فوق دیپلم اشتغال ایجاد کرده ایم و به دنبال ایجاد اشتغال جدید برای جوانان بویژه در زمینه شرکت های دانش بنیان هستیم.

این نماینده مجلس از ساماندهی 30 هزار متر مربع زمین در محل انبار چای کشور واقع در محله امین آباد خبر داد و گفت: تلاش  می کنیم زیرساخت های لازم در این منطقه تامین    نخبگان و شرکت های دانش بنیان در این محل مستقر شوند.

  همچنین سه منطقه برای ایجاد شهرک گلخانه ای شناسایی شده که در جلساتی با وزیر جهاد کشاورزی و منابع طبیعی مقرر شد حقابه کشاورزی نیز دنبال شود.

  که در این خصوص  مجوز ۲۵ میلیون متر مکعب آب از محل تصفیه خانه و پیگیری احیای قنوات را از وزارت نیرو گرفته ایم.

در بحث آبخیزداری و آبخوان‌داری در راستای جلوگیری از سیلاب در مناطق سیل خیز مثل توتک و لپه زنک و انتقال سیلاب به رودخانه های همجوار جلساتی با وزارت نیرو داشته ایم.

روستای آراد در منطقه فشافویه هم مستعد ایجاد دریاچه به وسعت 100 هکتار است که ظرفیت ذخیره آب تصفیه شده  به میزان ۲۵۰ میلیون متر مکعب را دارد همچنین دهکده سلامت در دریاچه عشق آباد روستای فیروز آباد با سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد پارک تفریحی می تواند به اشتغال مردم این منطقه کمک کند.

برای تامین آب شرب پایدار روستایی و شهری شهرستان ری نیز از سال گذشته پیگیر سهمیه   حق آبه از سد امیرکبیر و سد ماملو بوده ایم و حقابه شهرستان را افزایش دادیم.

 این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: حضور در مرغداری‌ها، گاوداری ها و دامداری ها از مهم ترین برنامه های کاری ما است، این حوزه بسیار حائز اهمیت است؛ برای مثال موضوع نهاده های دامی با دقت پیگیری می شود، متاسفانه در حوزه‌های اقلام اساسی وضعیت دلالی بیشترین فشار را بر مردم وارد می کند، مدتی پیش دام زنده سبک به کیلویی زیر ۴۰ هزارتومان هم رسید یا دام گستر برای دام نر سنگین قیمت کیلویی ۴۵ هزارتومان عنوان می کرد، اما قیمت فروش گوشت در بازار بیش از این ها بود، واسطه های متعدد و دلالی ها باعث شده قیمت مواد غذایی افزایش زیادی داشته باشد به گونه ای که سود دلال بیشتر از سود تولید کننده است.

نماینده مردم تهران بیان کرد: طرحی در حال انجام و پیگیری است که خط راه آهن تهران - مشهد از تهران منفک شود و سفر به مشهد از شهر ری انجام شود، این امر از ترافیک میدان راه آهن می کاهد، این اقدام برای اشتغال زایی، گردشگری و تولید ثروت شهر ری هم اهمیت دارد، اینکار در حال انجام است که نهایی شدن آن حداکثر ۲۰ ماه تا دوسال زمان خواهد برد، در صورت به نتیجه رسیدن این طرح دیگر سفر ریلی به مشهد از تهران نخواهیم داشت و زائرین از تهران با مترو به شهر ری خواهند آمد و از شهر ری به مشهد سفر خواهند کرد.  همچنین با تلاش ها و پیگیریهای مستمر شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه، به خطوط ریلی کشور متصل و حمل ونقل ارزان تر برای صنایع فراهم خواهد شد. 

وی با اشاره به ظرفیت فرسوده نیروگاه های برق تهران عنوان کرد: در دولت قبل هیچ تدبیری در این خصوص اندیشیده نشد، از دولت در خصوص انرژی در نزد کمیسیون اصل ۹۰ شکایت کردم، نماینده دولت ایران در آن سال ها معاهده پاریس را امضا کرده بود، این معاهده تاکید داشت که متعهد باید از تولید سوخت فسیلی بکاهد، این سیاست با ساختن نیروگاه جدید سازگار است؟ از سوی دیگر با این تعهد باعث کاهش تولید برق در شبکه سراسری می شود، از سوی دیگر دولت معاهده را به مجلس نیاورده بود، اما دولت سیزدهم از روز اول پیگیری این موضوع می باشد، از سوی دیگر بارش باران از سال قبل به شدت کمتر است، نیروگاه برق آبی با حداقل ظرفیت کار می کنند.

یزدی خواه با اشاره به بازدیدهایی که از مراکز ترک اعتیاد شهر ری داشته است، گفت: نرخ بازگشت به اعتیاد در افرادی که به کمپ ها می روند بالا است؛ چراکه اشتغال و زندگی این افراد تامین نیست و مشکل دارند، ما برای پیگیری حل مشکل این افراد به مراکز ترک اعتیاد مراجعه می کنیم، اکنون هم موضوع جمع آوری معتادان متهاجر در سطح شهر ری در حال پیگیری است، تعداد کمپ های ترک اعتیاد ما در شهر ری بسیار بالا است عمده افرادی که برای ترک به این مراکز مراجعه می کنند بومی نیستند.

یزدی خواه عنوان کرد: تا چه زمانی فوت شدگان مردم تهران باید به این آرامستان بیایند؟ ما معتقدیم برای آرامستان های دیگر هم در تهران باید جانمایی شود، در شرق و غرب تهران این مهم باید پیگیری شود، پیشتر قرار بود ۳۰۰ هکتار به بهشت زهرا اضافه شود که البته گفته بودند این موضوع برای حوزه هایی چون گل و گیاه استفاده خواهد شد، ما در شهر ری فضای خالی زیاد داریم، بر همین اساس کمپ و زندان و آرامستان را به این منطقه می آورند، ما چنیدن بار پیگیری کردیم و این سوال را داریم که تا چه زمان فوت شدگان تهران باید به این آرامستان آورده شوند؟

این عضو کمیته پارالمپیک مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود بیان کرد: ورزشکاران ما در حوزه پارالمپیک عملکرد بسیار درخشانی داشتند، در مسابقات آذرماه کاروان ایران رتبه اول تیمی را با بیشترین تعداد مدال به دست آورد، در مسابقات توکیو نیز این چنین بود،عملکرد ورزشکاران پارالمپیک ما بسیار درخشان بود.

وی همچنین به موضوع ترافیک شهر تهران اشاره کرد و گفت: بساری از وسایل نقلیه شخصی در تهران تک سرنشین هستند، از سوی دیگر ما در حوزه ناوگان شهری هم دچار مشکل هستیم، میزان اتوبوس ها واگن های متروی ما در تهران کمتر از مورد نیاز می باشد، در کنار توجه به این موضوع ناوگان باید به گونه ای اقدام شود که صرفه اقتصادی به جای استفاده از خودروی شخصی با استفاده از تاکسی اینترنتی باشد، به هر شکل این موضوع مهمی است که در موضوع محیط زیست نیز تاثیرگذار است و باید مورد پیگیری قرار بگیرد.

یزدی‌خواه در این خصوص اضافه کرد: در این باره موضوع طلب شهرداری هم حائز اهمیت است، توجه کنید که طلب شهرداری تهران از دولت بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است که اخیرا شهردار تهران با آقای رییسی در خصوص چگونگی پرداخت این طلب صحبت‌هایی داشته اند، ما هم در لایحه بودجه به دنبال تهاتر طلب‌ها هستیم تا بتوانیم در این مسیر مشکلات را رفع کنیم.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید