۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
20:16
کد خبر : 9402575
۰۹:۳۶

۱۴۰۰/۱۰/۰۷

۱۱۰۰ گروه جهادی در استان ایلام فعالیت می‌کنند

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام گفت: ۱۱۰۰ گروه جهادی در عرصه‌های مختلف تخصصی و عمرانی در سطح استان ایلام فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار جمال شاکرمی در گفت وگو با خبرنگار بسیج، از فعالیت  ۱۱۰۰ گروه جهادی در عرصه‌های مختلف تخصصی و عمرانی در سطح استان ایلام خبر و اظهار داشت:صد گروه جهادی در مجموعه سپاه استان جهت خدمت رسانی به اقشار مختلف به ویژه مناطق محروم وجود دارد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام گفت:سپاه تکیه‌گاه مطمئن ،محکم و طیبی برای محرومین بوده و هر نهادی که با سپاه همکاری کند ضرر نخواهد کرد.

سردار شاکرمی گفت:استان ما امروز نیازمند همت و تلاش مضاعف است که باید در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گیرد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع») استان ایلام نیز خاطرنشان کرد: همکاری سپاه و کمیته امداد در ساخت این پروژه ها یک کار جهادی بود که در شرایط سخت انجام شد.

 شاکرمی افزود: خوشبختانه در ساخت این پروژه ها هیچ مبلغی از مددجویان دریافت نشد و امروز شاهد پایان این پروژه بزرگ هستیم.

وی ادامه داد:از آنجایی که در زمینه محرومیت زدایی همکاری نزدیکی با کمیته امداد داریم همچنان آماده انجام پروژه های دیگر هستیم.

شاکرمی افزود:سپاه در کنار ساخت مسکن محرومان کمیته امداد، 101 باب مسکن سیل زدگان بخش ماژین دره شهر برای مددجویان بهزیستی و نیازمندان نیز احداث کرده است.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام با اشاره به اینکه یکی از اقدامات ارزشمند سپاه در مناطق محروم و آسیب‌پذیر محرومیت زدایی است خاطر نشان کرد: بر این اساس سپاه امیرالمومنین(ع) طی سال‌های اخیر پروژه‌های عمرانی از جمله ساخت خانه نیازمند، خانه عالم، مسجد، راه، آب روستایی و... خدمت رسانی کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید