قزوین_ رضا طاهری فرماندار شهرستان تاکستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار کرد: روز ۹ دی، یکی از روزهای ملی کشور است که در این روز، با حضور ملت بصیر و آگاه، مسیر فتنه دشمنان کور شد و فصل تازه ای از بصیرت و آگاهی ملت ایران بعنوان برگی زرین در تاریخ پر فراز و نشیب کشور به ثبت رسید.
طاهری با اشاره به عوامل ایجاد فتنه ۸۸ با ترفندهای فتنه گران افزود: در کل دنیا بعد از انتخابات طبیعی است که یک عده به نتایج انتخابات اعتراضاتی خواهند داشت اما آنچه مهم است این مطلب است که اعتراضات باید در راستا و چارچوب قانون باشد.
وی اظهار کرد: اعتراضات خیابانی جز برهم زدن نظم عمومی جامعه و وارد کردن خسارت به بیت المال هیچ نتیجه ای در پی نخواهد داشت که الحمدالله با راهنمایی و هدایت گری های پدرانه مقام معظم رهبری، تهدیدات این فتنه تبدیل به فرصت حضور مردم تحت لوای ولایت شد.
فرماندار شهرستان تاکستان با اشاره به پیامدهای فتنه سال ۸۸ عنوان کرد: یکی از آسیب های موجود در کشور در سال ۸۸ فضای دوقطبی سیاسی بود و وحدت مردم و مسئولین مهم ترین تاکید مقام معظم رهبری بود. تاریخ گواه این مطلب است که هر جا بین مردم و مسئولین وحدت وجود داشته، پیشرفت و آبادانی را در پی داشته است. لذا فصل الخطاب مسوولین باید مقام معظم رهبری باشد.
طاهری در ادامه با اشاره به نقش سواد رسانه در اینجا امنیت در جامعه عنوان کرد: یکی از موضوعات بسیار حساس و حیاتی به ویژه در شرایط جنگ نرم، سواد رسانه است. عدم وجود سواد رسانه موجب تحقق فتنه دشمنان می شود. لذا باید در راستای افزایش آگاهی بخشی در سطح جامعه محتواسازی غنی صورت گیرد.
فرماندار تاکستان در پایان با اشاره به برگزاری برنامه های جانبی به مناسبت ۹ دی و روز بصیرت گفت: برنامه های در خور این روز ملی در سطح شهرستان به اجرا درآمده و برگزاری تجمع روز ۹ دی در شهرستان تاکستان، منوط به تصمیم ستاد کرونا است که طبق این تصمیم، تجمع روز ۹ دی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/۱۰۱۰