۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
02:22
۲۱:۳۹

۱۴۰۰/۱۰/۱۱
فرمانده سپاه ناحیه اردستان:

اردستان بار دیگر معطر به عطر شهدا می‌شود

فرمانده ناحیه سپاه اردستان گفت: تشییع شهدای گمنام در استان اصفهان و هم شهرها به صورت کاروانی انجام می‌شود و در روز ۱۵ دی نوبت شهرستان اردستان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردستان، سرهنگ مهدی ابراهیمی شامگاه یکشنبه در جلسه برنامه‌ریزی دهه بصیرت اظهار داشت: در آستانه دهه بصیرت برنامه‌هایی در این دهه در شهرستان اردستان برگزار می‌شود و دهه بصیرت همانطور که همگان می‌دانند یادآور فتنه سال ۸۸ است که آن وقایع اتفاق افتاد و با تاکید مقام معظم رهبری بنام روز بصرت نامگذاری شد و یادآور این موضوع است که فتنه‌هایی که در طول انقلاب برای نظام و انقلاب به وجود آمده و در سال ۸۸ منجر شد تا این بحران‌ها هشت ماه کشور درگیر مسائل مختلفی شود که ریشه همه این مسائل توسط دشمنان برنامه‌ریزی شده بود.

وی افزود: مردم با بصیرت و آگاهی که داشتن در روز۹ دی سال ۸۸ در مقابله با فتنه‌ها به خیابان‌ها آمدند و این روز در تاریخ کشورماندگار شد و برای بزرگداشت این روز قاعدتا همه باید تلاش کنیم و به واسطه این روز ناحیه مقاومت بسیج سپاه اردستان برنامه‌هایی را برگزار می‌کند که یکی از آن‌ها به سفارش رهبر معظم انقلاب اسلامی که در روز اربعین سیدالشهداء بیان کردند سفارش به جهاد تبیین بود و ما این برنامه را در تمام پایگاه‌ها و مساجد خواهیم داشت.

فرمانده سپاه اردستان گفت: با استفاده از روحانیت و سخنرانان سیاسی و با ظرفیت شهرستان در اکثر پایگاه‌ها جلسات سخنرانی و تبیین را خواهیم داشت و همچنین در فضای مجازی چندین برنامه پویش و رزمایش را خواهیم داشت که این برنامه شروع شده و تا پایان دهه بصیرت ادامه دارد.

وی ابراز داشت: برنامه‌ای که در این دهه خواهیم داشت؛ مراسم یادبود دومین سالگرد شهید والا مقام سردار سلیمانی است که با سخنرانی سردار اهوازی که در اردستان برگزار می‌شود و هچنین یک برنامه دیگری که با این دهه تقارن پیدا کرده تشییع شهدای گمنام در استان اصفهان و هم شهرها به صورت کاروانی انجام می‌شود که در روز هفتم دیماه تا هفت روز در کل شهرستان‌ها تشییع می‌شود و در روز ۱۵ دی نوبت شهرستان اردستان خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید