به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، در این دیدار، «حسین نادری» رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان تهران، «سید حسن صفوی» رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری و «نوری» مدیر سرای محله دولت آباد حضور داشتند.
حسین نادری» رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان تهران در این دیدار با اشاره به جایگاه شعر و همراهی شاعران در تمامی عرصه های مختلف انقلاب از جمله حماسه 9 دی اظهار داشت: ماندگاری یاد و خاطره حماسه 9 دی که با حضور پرشور مردم رقم خورد به دست هنرمندان و شاعران است.
«سید حسن صفوی» رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری نیز با اشاره به همراهی این شاعر پیشکسوت با جریان شعر انقلاب تاکید کرد: آقای فرایی در تمامی مقاطع حساس انقلاب، احساس تکلیف کرده و با سرودن اشعار حماسی، فرهنگساز شدند.
«عبدالمجید فرایی» نیز در این دیدار به قرائت بخشی از اشعار خود با عنوان های: «دفن فتنه»، «از خواب گران خیز» و «ملتی در رکاب رهبر بود» پرداخت.
گفتنی است، «عبدالمجید فرائی» شاعر آئینی کشور و شاعر برگزیده استان تهران در سال 1322 در یک خانواده روحانی در شهرستان زنجان متولد شد. وی تا 15 سالگی در زنجان اقامت داشت و سپس به تهران آمد.
وی از 10 سالگی به سرودن و نگارش شعر پرداخت و تاکنون حدود 40 هزار بیت اشعار عرفانی، آئینی و حماسی در قالب های غزل، مثنوی، رباعی، دوبیتی، ترجیع بند، ترکیب بند و شعر نو سروده است.
او در سال های 1387، 1388 و 1390 شاعر برگزیده استان تهران، نخبه ادبی شهرستان ری درسال ۱۳۸۸، مسئول سابق انجمن شعر و ادب شهر ری، مشاور ادبی رئیس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، کارشناس ادبی اداره بنیادحفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بود و تقدیرنامه های متعددی به پاس سرایش اشعار آئنی و میهنی از نهادهای فرهنگی و ادبی کشور دریافت کرده است.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |