۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
23:16
کد خبر : 9404322
۱۷:۴۸

۱۴۰۰/۱۰/۱۲
مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فراشبند:

عمق فتنه سال ۱۳۸۸ به اندازه جنگ هشت ساله دفاع مقدس بود

مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فراشبند عمق فتنه سال ۱۳۸۸ را به اندازه جنگ هشت ساله دفاع مقدس دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، مسوول نمایندگی ولی فقیه ناحیه فراشبند گفت: عمق فتنه سال ۱۳۸۸ به اندازه جنگ هشت ساله دفاع مقدس بود، بایستی قرنها بگذرد تا مشخص شود عمق آن فتنه و عمق توطئه چه اندازه بوده است۰

وی گفت: اینکه بعضی ها آن را سوتفاهم و دعوای سیاسی فرض کردند و تا الان هم از از موضع خود کوتاه نیامدند و حاضر نشدند که در محضر ملت کوچکترین عذر خواهی بکنند ، واقعیت این است که ، این اقدام از پیش طراحی شده و سال ها روی این موضوع کار شده بود.

حجت الاسلام پورغلامی ادامه داد: یکی از جنگ هایی که قران روی آن مانور می‌دهد و بیشتر آن را مطرح می کند جنگ احزاب است ،دلیلش آن است که عبرتی باشد برای همه گروه هاو مسئولین و کسانی که با هدف ریشه کن کردن اسلام به میدان آمده بودند ومی گفتند که باید ریشه اسلام را زد.

مسوول نمایندگی ناحیه فراشبند یاداور شد: در فتنه ۸۸ منافقین، سلطنت طلب ها، بهائیت، خانواده های اعدامی و کلیه مخالفین نظام وارد میدان شده و در کنار یکدیگر قرار گرفتند و جریان و اپوزیسیون داخلی کار را یکسره می‌دیدند و فکر می کردند ۱۰۰% کار صورت گرفته و فتنه به نتیجه خواهد رسید.

وی گفت : آنان برای موجه جلوه دادن کار خود بحث تقلب در انتخابات را مطرح کردند و گفتند که، نظام اسلامی از عدالت خارج شده و آرای صندوق ها به درستی صیانت نمی‌شود و انتخابات باید ابطال شده و مجددا رای گیری صورت بگیرد و با این شیوه می خواستند به هدف شوم خود که همان براندازی نظام بود ، دست پیدا کنند.

پورغلامی ادامه داد: فتنه گران داخلی با هدف کشاندن مردم به خیابان ها و ایجاد آشوب و بلوا با حمایت بیگانگان و در راس امریکای جنایتکار و صهیونیسم کودک کش ، و با خرج دلارهای صعودی ماهها قبل خود را آماده کرده بودند و در جهت نیل به اهداف خود از هیچ اقدامی فروگذار نکردند و تمام اقدامات لازم رادر جهت ایجاد باور و اعتقاد در مردم برعلیه نظام انجام دادند .

وی گفت : فتنه گران بابکارگیری افرادی که هیچ گونه اعتقادی به دین و مقدسات نداشتند و کشاندن آنان در خیابان ها و اهانت به مراسم امام حسین (ع)و با کشته سازی و ایجاد فرصت در جهت رسیدن به هدف شوم خود یعنی بر اندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند .

حجت الاسلام پور غلامی خاطرنشان کرد : مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۹ خردادماه سال۱۳۸۸ در خطبه های نماز جمعه گفتند :اگر حقی ضایع شده، ازشورای نگهبان احقاق حق کند، ولیکن سران جریان فتنه تمکین نکردند و قبل از شمارش آرا خود را برنده انتخابات معرفی کردند ، حضرت آقا این افراد را به آرامش دعوت کرد ولیکن تمکین نکردند و مردم وقتی متوجه عمق فتنه شدند ، در تاریخ ۹ دیماه ۱۳۸۸ با حضور خروشان و یکپارچه خود در خیابانها برعلیه منافقان و دشمنان نظام ، بساط آنان را جمع کردند.

مسوول نمایندگی ادامه داد: در ۹ دی روح امام حسین (ع) تجلی پیدا کرد و فتنه گران با حمله به هیئت های امام حسین اشتباه فاحشی را مرتکب شدند و باعث شدند که خون مردم به جوش بیاید ، ۹ دی روز بصیرت بود که همه واقعیت ها را مشخص کرد و مردم از خواص جلو افتادن و عیار مشخص شد و کسانی که مخلص بودند نمایان شدند و ناخالص ها از بین رفتند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید