۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
06:12
کد خبر : 9406404
۲۰:۲۱

۱۴۰۰/۱۰/۱۹
به همت گردان113 امام حسین (علیه السلام) انجام شد.

حضور رزمندگان گردان۱۱۳امام حسین(ع) در برنامه سالگرد شهید سلیمانی منطقه پادنا علیا شهرستان سمیرم

به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ،رزمندگان وبسیجیان گردان ۱۱۳ امام حسین (علیه السلام) در مراسم بزرگداشت این فرمانده سرافراز شرکت نمودند.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی وتبلیغات لشکر14 امام حسین (علیه السلام) به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ،رزمندگان وبسیجیان گردان ۱۱۳ امام حسین (علیه السلام) در مراسم بزرگداشت این فرمانده سرافراز شرکت نمودند.

در این برنامه که به مناسبت دومین سالگرد اسوه مقاومت ،شهید سلیمانی برگزار شد برادر صالحی جانشین محترم ناحیه مقاومت بسیج سمیرم به ۴۰ سال خدمت خالصانه سردارشهیدسلیمانی اشاره  و به ساده زیستی  و رفتار مردمی و شخصیتی با جرأت در برابر دشمنان ایران واز طرفی دیگر، رفتاری  با خضوع و کمال ادب احترام در مقابل رهبرش اشاره نمود.

این فرمانده ناحیه افزود: می توان حاج قاسم را الگوی زندگی یک انسانی که می خواهد خداوند از او راضی باشد دانست.

وی خاطر نشان کرد:تشییع جنازه شهید حاج قاسم سلیمانی نمایانگر اخلاص ایشان بود .نمایانگر داشتن تفکری انقلابی و فردی بصیر و سربازی جان بر کف برای آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)بود،دشمن شاید حاج قاسم را شهید کرد و به گفته خودشان برد کردند، امام نمی دانند که حاج قاسم صدها سرباز مثل خود پرورش داده است و روزی که ولی امر فرمان دهد آن روز خواهیم دید که حاج قاسم ها در میدان نبرد چگونه روزگار را بر دشمانان این میهن جهنم خواهند کرد.

درپایان این برنامه برادر صالحی از حضور مردم در این برنامه تشکر نمود و از خداوند برای همه بسیجیان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید