به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار،علی یعقوبیان، فرمانده سپاه کاشمر، در مراسم اجرای رزمایش کمک های مومنانه که در سپاه این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: شیوع کرونا مشکلاتی را برای جامعه به خصوص اقشار ضعیف به وجود آورد و مجموعه سپاه، حوزه های مقاومت، پایگاه های مقاومت و بسیجیان شهرستان کاشمر از ابتدا نیز به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش کمک مومنانه لبیک گفتند.
وی با بیان اینکه ۵ مرحله از ابتدای سال جاری با توزیع حدود ۷ هزار بسته معیشتی در شهرستان کاشمر برگزار شده است، خاطرنشان کرد: ششمین مرحله رزمایش کمک های مومنانه به مناسبت دهه بصیرت، ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در کاشمر برگزار شد.
فرمانده سپاه کاشمر با تاکید بر اینکه در این مرحله ۱۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان شهرستان و آسیب دیدگان از کرونا که توسط کمیته امداد، بهزیستی و بسیجیان شناسایی شده اند، توزیع می شود، تصریح کرد: ارزش تقریبی هر بسته معیشتی بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان است که به همت سپاه شهرستان و بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه ۶ قلم کالا در این بسته های معیشتی قرار دارند، اذعان کرد: برنج، حبوبات و مرغ نیز اقلام این بسته های معیشتی را تشکیل می دهد و یک مرحله دیگر هم تا دهه فجر شامل هزار بسته معیشتی در شهرستان کاشمر توزیع خواهد شد.
یعقوبیان با اشاره به لزوم تداوم کمکرسانی به نیازمندان، آسیبدیدگان از کرونا و محرومین شهرستان خاطرنشان کرد: رزمایش مواسات و کمک مومنانه شهرستان تا پایان شیوع ویروس کرونا در کاشمر ادامه خواهد داشت.