به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام باقری امام جمعه شهرستان پیشوا در خطبه های نمازعبادی سیاسی جمعه این هفته در مصلی حرم مطهر جعفربن موسی الکاظم(ع) اظهار داشت: بسیاری از ضرب المثل هایی که رواج پیدا کرده است به هیچ عنوان مطابق قرآن نیست و متاسفانه ملکه همه ما شده است که گاهی اوقات باعث تبعیض و اختلاف بین خانواده ها شده است گاها موجب اختلافات خانوادگی و قطع صله رحم شده است استفاده غلط بعضی از این ضرب المثل ها در آخرت باید پاسخ دهیم.
وی افزود: در آستانه ماه پرعظمت و پرفضیلت رجب ماه تمرین تقوا هستیم از این فرصت نهایت بهره برداری را بکنید ماه رجب ماه مقدمه ورود به شعبان و رمضان و تمرین تقوا وماه پیامبر و رسیدن به اهل بیت است در شب جمعه هفته آینده شب لیله الرغایب است شبی که دعاها مستجاب می شود بهانه ای برای رفتن به سمت خداوند متعال است ماه خودسازی است خودسازی برهمه چیز مقدم است اصل واساس تربیت نفس است مقدمه بر هرچیزی مقابله با نفس است در ماه رجب باید از خود شروع کنیم.
حجت الاسلام باقری بیان کرد: ولادت باسعادت امام باقر نیز نزدیک است امام باقر نوه سیدین شباب اهل جنت هستند چه نسب و عظمتی است دوطرف هاشمی و فاطمی و علوی و یادگار کربلا است لقب باقر را پیامبر دادند مسائل علمی را توسعه دادا نقلاب دوم را ادامه دادند امام باقر در زندگی مبارزه با تحریف است خطرناک ترین تحریم امروز تحریف است اسلام را وارونه کردند و بعد حکومت کردند امام باقر تشکیلاتی کار کرد افرادی را به عنوان نماینده به دنیا فرستاد و آنها را به یکدیگر وصل می کرد که یادگاران امام باقر شدند.
وی گفت: تبیین و مبارزه فرهنگی که حضرت آقا چهار مرتبه تکرار وتاکید می کنند که مبارزه و فرهنگسازی کنید در قبال حرکت گمراه کننده ای که از صد طرف به ملت و جوان ما حمله می کند فضای مجازی بی دروپیکر را درک نمی کند و جوانی که انقلاب و جنگ و امام را ندیده و درک نمی کند و دشمن روی او کار می کند و ما هم متاسفانه خوابیم در بخش های حاکمیتی و متولیان فرهنگ در کشور نزدیک به سی هزار نهاد فرهنگی قدرتمند از وزارت خانه تا نهاد و سازمان اما هم پوشانی ندارند و کنار هم نیستند شبکه های قدرتمند فرهنگی در کشور موازی کاری فراوان دیده می شود و نتوانستند زنجیره ای مقابل دشمن تشکیل دهند زمانی قدرتمند می شوند که به منزله خاک ریز متصل به هم در کنار هم باشند اگر خلا باشد دشمن ورود می کند.
باقری گفت: عمده شکست های ما از ناحیه جبهه فکری و محتوایی است در حوزه نظامی شکست نخوردیم و نخواهیم خورد اما در بعضی جاها در حوزه فکر و فرهنگی ضربه خوردیم مردم را ناامید کردند اعتماد مردم را گرفتند ضربه زدند نهادهای فکری باید اعتماد مردم را برگردانند در آستانه چهل و سومین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی عرصه های سختی پشت سر گذاشتیم منافقین در ترورها ١٧ هزار نفر را به خاک و خون کشیدند حالا امروز دلشان خوش به هک دو ثانیه ای صداوسیمای مااست که آن هم معلوم نیست چه بوده است.
وی ادامه داد: اتحاد و اراده و همدلی مردم را دشمن هدف قرار داده است در حوزه نظامی آنها نمی توانند به ما حمله کنند اما در حوزه فکر می توانند اتحاد ما را بشکنند اتحاد ما مهم است ما برحقیم با قرآن و اهل بیت و انقلابیم این حقانیت ما بزرگترین عامل پیروزی ما بر دشمن است.
امام جمعه پیشوا تصریح کرد: موج ششم کرونا نزدیک است عادی انگاری نکنید و تا می توانید ماسک بزنید روزی دوسه هزار نفر به مبتلایان به امیکرون اضافه می شود واگیری زیاد است اما خداروشکر مرگ ومیر کم است اما نباید مغرور شویم دوسال مراقبت کردیم با ساده انگاری کار را خراب نکنیم باید بسیار مراقبت کنیم.
وی گفت: عملا و صراحتا از اول و قبل از انقلاب اسلامی سال ۴٢ از ملت های مظلوم حمایت کردیم و خواهیم کرد در یمن و سوریه و عراق و فلسطین و غزه و آفریقا از همه مظلومان دفاع می کنیم امروز یمن مظلوم واقع شده است با دست خالی سیلی محکمی به مستکبرین زدند ان شاالله بعد از نمازجمعه در خیابان حمایت خود را از مردم مظلوم یمن اعلام خواهیم کرد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |