خبرهای داغ:
فرمانده ناحیه امام علی (ع) اصفهان

یکصد عنوان برنامه دهه فجر در شرق اصفهان اجرا می‌شود

فرمانده ناحیه امام علی (ع) اصفهان با اشاره به ضرورت خدمت به مردم از اجرای ۱۰۰ برنامه خدمت محور در دهه فجر در سطح چهار شهرستان کوهپایه، هرند، ورزنه، جرقویه و بخش مرکزی شهرستان اصفهان، خبر داد.
کد خبر: ۹۴۱۰۸۴۹
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲

سرهنگ پاسدار جواد داستانی فرمانده ناحیه امام علی (ع) شرق اصفهان در نشست خبری تبیین برنامه‌های این ناحیه،با اشاره به برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی در پنج شهرستان شرق اصفهان، گفت: هدف اصلی این برنامه‌های دهه فجر تبیین و ترویج ارزشها و دستاوردها و ارتقای امید به آینده است.
وی افزود: دهه فجر و پیروی انقلاب اسلامی با شعار نه شرقی و نه غربی افتخار ملت ایران است که با همراهی امام و امت در سایه قرآن و عترت به نتیجه رسید.
فرمانده ناحیه امام علی (ع) ادامه داد: این انقلاب عامل نجات ملت از خیانت‌های بسیار زیاد رژیم پهلوی شد ولی این مسأله نیازمند تبیین است و لازم است از یک سو خیانت‌های رژیم پهلوی و از سوی دیگر افتخارات و دستاوردهای جهان برای آحاد مردم بیان شود.
وی اظهار کرد: پیشرفت‌های دفاعی در حوزه های تولید موشک، پهپاد، پیشرفت‌های علمی و پزشکی، رشد مقالات علمی، رتبه‌های برتر هوافضا و نانو، هسته‌ای و امثال آن، اقتدار نظام در برابر استکبار و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به ابرقدرت منطقه‌ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
داستانی با اشاره به ضرورت تسریع در حل مشکلات معیشتی مردم، اظهار کرد: بسیج در راستای خدمت‌رسانی به آحاد جامعه برنامه‌های متعددی در قالب قرارگاه‌های شهید سلیمانی در حوزه مقابله با بیماری کرونا و قرارگاه‌های محرومیت زدایی داشته است.
وی با اشاره به خدمات محرومیت زدایی بسیج ناحیه امام علی (ع) اظهار کرد: در همین راستا در قالب طرح جهاد روشنایی به منظور راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال‌زایی زود بازده، ساخت ۲۲ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس با همکاری جهاد سازندگی در سطح شهرستان‌های تحت پوشش ناحیه اجرا شد و چند طرح دیگر نیز در دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرمانده ناحیه امام علی (ع) اصفهان گفت: این اختصاص در پی ارایه گزارش‌هایی از وضعیت مردم شرق اصفهان و نگاه ویژه فرمانده سازمان بسیج به شرق اصفهان داده شد.
وی اضافه کرد: نصب این پنل‌ها در راستای ایجاد طرح‌های اشتغالزایی و زودبازده است و بر این اساس ماهانه مبالغی در حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون ریال می‌تواند به اقتصاد خانواده‌ها کند.
داستانی اظهار کرد: تا کنون ۲۲ مورد از این طرح‌ها افتتاح شده و برای برخی پرونده تشکیل و به بانک‌ها تحویل داده شده است که برخی از آن‌ها در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: افراد متقاضی برای دریافت این تسهیلات می‌توانند از طریق پایگاه‌ها و حوزه‌ها و ناحیه امام علی (ع) اقدام کنند و در سال آینده نیز امکان جذب سهیمه وجود دارد که البته وام این طرح‌ها مستقیما به حساب شرکت مجری واریز می‌شود.
فرمانده ناحیه امام علی (ع) ارایه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغازایی را از دیگر برنامه‌های بسیج در شرق اصفهان عنوان کرد و افزود: در همین راستا مجموعا ۳۰ میلیارد تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی متناسب به ظرفیت شهرها و روستاها در قالب راه‌اندازی گلخانه‌ها، تولید قارچ، کشت زعفران، طبخ نان خانگی و امثال اختصاص داده شده که تا کنون از ابن‌میزان ۱۵ میلیارد ریال جذب شده است.
وی تصریح کرد: اجرای طرح مبارزه با بیماری سالک با همکاری مرکز بهداشت شماره ۱و۲، تهیه ۲۰ سری جهیزیه و پنج سری سیسمونی با کمک خیرین و کمیته امداد، برگزاری کلاس های مشاغل خانگی، ۱۱ مورد تعمیر و چهار مورد احداث منزل برای افراد محروم، تهیه و توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی، توزیع ۸۰۰ بسته لوازم التحریر از دیگر برنامه‌های بسیجیان شرق اصفهان بوده است.
وی اضافه کرد: تعمیر مسجد، لایروبی قنات، خرید تانکرهای ذخیره آب شرب، ساخت کارگاه قالی‌بافی، اعزام تیم‌های پزشکی و دندانپزشکی، ارایه مشاوره در خصوص طرح‌های اشتغالزایی و کارآفرینی، آموزش خانه به خانه مبارزه با بیماری سالک و ده‌ها خدمت دیگر نیز طی یکسال گذشته توسط بسیجیان شرق اصفهان ارایه شد.
فرمانده ناحیه امام علی (ع) شرق اصفهان همچنین به برنامه‌های بسیج در دهه فجر انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: حدود ۱۰۰ عنوان برنامه در این خصوص در سطح چهار شهرستان کوهپایه، هرند، ورزنه، جرقویه و بخش مرکزی شهرستان اصفهان، اجرا می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در این دهه برنامه‌هایی از جمله عطر افشانی گلزارهای شهدا، نواختن زنگ مقاومت، رژه خودرویی و موتوری، دیدار با خانواده‌های شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافع از حرم و مدافع سلامت، اعزام گروههای جهادی محرومیت زدایی به مناطق محروم، اجرای نشست‌های بصیرتی در قالب جهاد تبیین، اجرای کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها اجرت می‌شود.
وی اضافه کرد: برپایی موکب‌های هنری توسط بسیج هنرمندان، برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب و اجرای برنامه‌های سرود و تئاتر خیابانی، برگزاری جشنواره‌های بومی و محلی، نذر خون، اجرای شیفت ایثار توسط بسیج کارگری، برپایی میز خدمت ادارات در نمازهای جمعه، اجرای مسابقات فرهنگی در فضای حقیقی و مجازی، برپایی نمایشگاه با موضوع دستاوردهای انقلاب و برگزاری جشنواره‌های شهیدانه به صورت محله‌ای توسط پایگاه بسیج از دیگر برنامه‌های این دهه است.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار