۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:41
کد خبر : 9411039
۱۳:۳۵

۱۴۰۰/۱۱/۱۱
کارشناس مسائل سیاسی:

مهمترین ویژگی انقلاب پاسخگویی به تمام نیازهای مردم است/مردم‌سالاری و خون سلیمانی‌ها؛ رمز ماندگاری پس از ۴۳ سال

محمد باقری مهمترین ویژگی انقلاب را پاسخگویی به تمام نیازهای مردم دانست و گفت: این انقلاب هیچ گاه قدیمی نخواهد شد زیرا بر پایه مردم سالاری شکل گرفته است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، محمد باقری کارشناس مسائل سیاسی گفت: انقلاب اسلامی، یک انقلاب فکری و فرهنگی است و تمدن فرهنگی احتیاج به اندیشه و افراد نخبه دارد.
 
محمد باقری ادامه داد: کار فرهنگی دیربازده بوده و قطعا نیازمند زیرساخت هایی که انقلاب اسلامی براساس اندیشه ایجاد شده است.
 
وی افزود: فرهنگ انقلاب بر گرفته از اسلام بوده که اساس آن قرآن و اهل بیت (ع) است.
 
این کارشناس مهمترین ویژگی انقلاب را پاسخگویی به تمام نیازهای مردم دانست و افزود: این انقلاب هیچ گاه قدیمی نخواهد شد زیرا بر پایه مردم سالاری شکل گرفته است.
 
باقری گفت: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی پس از ۴۳ سال تسخیر فکرهاست، زیرا انقلاب های دیگر درصدد تسخیر کشورها و سرزمین ها هستند اما این انقلاب قلب ها و دل ها را تسخیر کرد.
 
وی ادامه داد: امروز دشمن با ترفندها، حیله ها، با تمام سرمایه، امکانات و استفاده از مطبوعات و رسانه ها در مقابل انقلاب اسلامی ایستاده است.
 
این کارشناس بیان کرد: دشمن در این ۴۳ سال از تمام ظرفیت خود برای تحریف انقلاب استفاده کرد، اما همواره با شکست مواجه شد زیرا خون شهدا و اهل بیت (ع) محافظ آن است.
 
باقری افزود: دشمن با تزریق روحیه نا امیدی و با جنگ روایت ها می خواهد دل مردم را از این فرهنگ خالی کند و مردم دنیا را اسلام ستیز و ایران هراس کند اما به برکت خون سلیمانی ها بیداری اسلامی رقم خورد.
 
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه تمام بشریت است به شرطی که بتوان با بازخوانی مجدد اندیشه‌های ناب امام‌خمینی (ره) و پیروی از بیانات رهبر معظم انقلاب بدون انحراف و تحریف، اصول و ارزش‌های انقلاب را در میدان عمل تبیین کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید