به گزارش خبرگزاری بسیج همزمان با ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی فرمانده حوزه حضرت ام البنین با مادر شهید قربانی از نزدیک دیدار و گفتگو نمودند .
فرمانده حوزه حضرت ام البنین در این دیدار گفت : این سلسله دیدارها در راستای تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و ایثارگری های شهدای جان بر کف صورت می گیرد تا با روح بلند آنان که با بزرگ منشی، همواره دغدغه اسلام را داشتند ، بیعت دوباره کنیم .
وی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و هفته زن ضمن تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا، خون شهیدان والا مقام را مایه قوام و ثبات درخت انقلاب برشمرد و افزود : صبر و استقامت خانواده شهدا قابل ستایش و ستودنی است.
وی در ادامه اظهارداشت: دهه فجر بهترین فرصت دیدار با خانواده شهدا است، اما این دیدار ها نباید صرفه به متخص زمانی خاصی باشد، و امیدواریم این اقدام مسئولان در راستای شناسایی مشکلات احتمالی این عزیزان و برطرف کردن آنها باشد
وی تاکید کرد:اینگونه مراسم و مناسبت ها بهانه ای برای تجدید پیمان با آرمانهای امام وانقلاب می باشد.
شایان ذکر است دیدار با خانواده شهید قربانی به مناسبت دهه فجر توسط حوزه حضرت ام البنین برگزار گردید