طاهره زینالی در سال ۱۳۴۲ در خانواده مذهبی متولد شد.پدرش از روحانیان و مبلغین شهر ری بود، از همان کودکی پای درس پدر نشسته و درس دین را از او می آموزد. پدر خانم زینالی از روحانی های فعال زمان انقلاب بود و در پخش اعلامیه ها و تظاهرات آن زمان حضور فعال و موثری داشت، از این رو خانواده از جمله خانم طاهره زینالی که آن زمان نوجوان بود به تبلیغ و تبیین دین و انقلاب می پرداخت.
بعد از پیروزی انقلاب ازدواج کرده و به قرچک می آید، با شروع جنگ تحمیلی همسر وی به جبهه های حق علیه باطل راهی می شود و خانم زینالی نیز با عضویت در بسیج، به فعالیت در پشتیبانی جنگ و خدمت رسانی به رزمندگان، پرداخته و همزمان تبلیغ دین و کارهای جهادی نیز انجام میدهد.
و تا به امروز این بانوی خستگی ناپذیر، پیشکسوت، جهادگر و مبلّغ در همه عرصه های اجتماعی در مسجد و بسیج نقش فعال و موثری دارد و در ایام کرونا به عنوان معتمد محله، با کار مضاعف جهادی گره از کار بسیاری از مردمان محله باز کرده است.
خانم زینالی نقش انقلاب در خود باوری زنان را اینگونه شرح داد: به عنوان کسی که دورانکودکی و نوجوانی ام را قبل از انقلاب گذرانه ام میگویم که، قبل از انقلاب به زن فقط درحد یک کالا، بدون هیچ نقش اجتماعی نگاه میکردند، قبل از انقلاب زن بازیچه هوا و هوس بود نه یک فرد متفکر، سازنده، خلاق و مکمل مرد.
انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) تحولی اساسی در وضعیت زنان جامعه ایران پدید آورد. انقلاب اسلامی جایگاه و منزلت زنان را اعتلا بخشید و دامنه مشارکت آنان در اجتماع را گسترش داد.
امام خمینی (ره) نیز زنان را انسانساز و مربی بیان میکنند:《قرآن کریم انسانساز است، زنها نیز انسانساز. وظیفه زنها انسانسازى است. اگر زنهاى انسانساز از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد، شکست خواهند خورد، منحط خواهند شد. زنها هستند که ملتها را تقویت مىکنند، شجاع مىکنند.》
/انتهای پیام
گفتگو از: خانی