۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
19:30
۰۸:۱۲

۱۴۰۰/۱۱/۲۴

۲۳ فقره جهیزیه به زوج‌های جوان شهرستان دیّر اهد شد

به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ۲۳ سری جهیزیه و۹۳ دستگاه آبگرمکن و بخاری به زوج های جوان مددجوی کمیته امداد دیر با همکاری یک شرکت پتروشیمی مستقر در این شهرستان اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیّر،رییس کمیته امداد امام خمینی شهرستان دیر روز پنجشنبه در این آیین گفت: اعتبار هزینه شده این اقلام  ۸۶۰ میلیون تومان  توسط این نهاد و همکاری شرکت متانول کاوه تامین شده است.

سید علی حسینی افزود: اقلام جهیزیه اهدایی شامل یخچال،تلویزیون ،اجاق گاز،جارو برقی ، ماشین لباسشویی، آبگرمکن و بخاری است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون۴۶ فقره جهیزیه با اعتبار ۹۲۰ میلیون تومان بین نوعروسان کمیته امداد شهرستان دیر توزیع‌ شده است.

رییس کمیته امداد دیر گفت:همچنین در این مدت ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات به دامادهای خانواده های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی این شهرستان پرداخت شده است.

حسینی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۰۰ دانش آموز زیر پوشش این نهاد مقدس است که برای خرید عید سال نیاز به همراهی افراد خیر است.

 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید