قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی مطرح کرد؛

ایجاد ۱۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی

دانشور گفت: در طول یکسال گذشته با پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) ۱۸ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
کد خبر: ۹۴۱۷۷۹۱
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج؛ دانشور، قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی صبح امروز در نشست شورای اداری تربت حیدریه اظهار داشت: مهمترین و اساسی ترین رسالت کمیته امداد شناسایی استعدادهای بالقوه و توانمند سازی مددجویان تحت حمایت است که بتوانند با کارآفرینی و اشتغالزایی استعدادهای بالقوه خود را به فعلیت برسانند.

 

وی تصریح کرد: بر همین اساس و از مجموع ۷۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان رضوی برای جذب اعتبارات تسهیلات اشتغالزایی از محل منابع بانک ها تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی جذب و برای ۱۸ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

 

دانشور بیان کرد: با وجود اینکه در کمیسیون تلفیق برای سال آینده ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای کل کشور تصویب شده ما باید این میزان اعتبارات را نیز به دو برابر نیز افزایش دهیم.

 

وی با بیان اینکه ۳۳ هزار و ۳۵ نفر افراد تحت حمایت در خراسان رضوی مستمری دریافت می کنند، گفت: این در حالی است که اگر برای هر نفر حداقل یک میلیون تومان در نظر بگیریم این رقم باید ۳۱۷ میلیارد تومان باشد اما ما در ماه آبان ۱۲۳ میلیارد تومان پرداختی داشتیم و این یعنی ۱۹۴ میلیارد تومان برای حداقل پرداختی ها کسری داریم.

 

قائلم مقام کمیته امداد خراسان رضوی به راه اندازی سامانه کیوآرکد در سطح استان اشاره کرد و افزود: با راه اندازی این سامانه در چندماه گذشته به اندازه ۳۰ سال قبل صدقات جمع آوری شده و از طرفی چالش رسوب پول ها را نداریم و همچنین دسترسی آسان برای کمک به نیازمندان نیز مهیا شده است.

 

مدیران دستگاههای اجرایی به جای بیان مشکلات به دنبال رفع آن باشند

 

فرماندار تربت حیدریه گفت: در سطح جامعه مشکلات زیاد داریم و مدبر باید برای حل مشکلات فکر کند و راهکار ارایه و نباید فقط آن را بیان کند چرا که مردم همه این مشکلات و معضلات را می بینند و می دانند.

 

علی اکبر کی پور افزود: امام راحل الگوی جدیدی در جهان مطرح کرد که خیلی از علمای معاصر نتوانستند این ابتکار را انجام بدهند و ثمره این الگو به تشکیل نظام اسلامی منجر شد و امروز اگر نقصی در عملکردهای مدیریتی ملاحظه می شود به افراد بر می گردد و باید هرکس در حیطه کاری خود مشکلات را حل کند.

 

وی بیان کرد: ذکر اینکه اختیار نداریم یا احساس و توانایی نداریم مناسب یک مدیر نیست، باید ما می توانیم را در خود صرف کنیم که مستلزم آن مدیریت جهادی است که هم فکر و هم عمل می خواهد.

 

فرماندار تربت حیدریه اضافه کرد: کار جهادی زمانی معنا پیدا می کند که در پی حل مشکل باشیم لذا این مدیرت مختص زمانی است که مشکلات وجود دارد.

 

کی پور خاطر نشان کرد: باید سیستم زیر مجموعه را در اختیار قرار بگیریم و مدیریت کتیم بعد مشکل مردم را حل کنیم و این تسلط و کنترل از شرایط یک مدیر است که انتظار می رود در ادارات اعمال شود.

 

در تزریق دوز سوم از میانگین کشوری پایین تر هستیم

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در حالی که میانگین تزریق دوز سوم واکسیناسیون کشوری ۳۳ درصد است اما متاسفانه در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه این میزان ۲۴ درصد است و از طرفی میزان رعایت دستورالعمل ها کمتر از ۵۰ درصد شده است.

 

دکتر حسین ابراهیمی پور بیان کرد: در حال حاضر ۷۰ نفر بعلت ابتلا به کرونا بستری هستند که ۳۶ نفر در بیمارستان نهم دی و مابقی در بیمارستان رازی نیز بستری هستند، ضمن اینکه ظرفیت تخت های یمارستانی برای کرونا ۳۵۰ تخت است و داروی مورد نیاز هم در انبارها موجود است.

 

وی با اشاره به اینکه در طول یک هفته گذشته ۶ نفر فوت کردند، افزود: تست سه نفر از این افراد مثبت اعلام شده، لذا از همه مردم تقاضا داریم نسبت به تزریق دوز سوم واکسن اقدام تا حداقل میانگین شهرستان در هر سه دوز واکسن به ۷۰ درصد برسد. 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار