خبرهای داغ:
فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان:

بسیج جامعه پزشکی در خط مقدم کرونا است

فرمانده سپاه ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: بسیج جامعه پزشکی در روزهای سخت شیوع کرونا همچون زمان جنگ تحمیلی، در خط مقدم مبارزه با کرونا بوده و در قالب طرح شهید سلیمانی، برای مهار کرونا از خود گذشتگی نشان می‌دهد
کد خبر: ۹۴۱۸۰۳۳
|
۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹

سردار حسن شاهوارپور روز یکشنبه در آیین گرامیداشت تجلیل از پزشکان بسیج جامعه پزشکی خوزستان به مناسبت روز بسیج جامعه پزشکی در محل سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان، بیان کرد: بسیجیان جامعه پزشکی خوزستان تعداد زیادی از بیماران را در زمان شیوع کرونا از مرگ حتمی نجات دادند؛ آنها با حضور در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی کار جهادی بسیار سنگینی را انجام دادند.

وی ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی، پزشکان و پرستاران در خط مقدم در کنار رزمندگان حضور داشتند و به رزمندگانی که جراحت سنگینی داشتند در بیمارستان‌های صحرایی و اورژانس امداد رسانی کردند و بسیاری از این پزشکان هم به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان گفت: شهید دکتر محمد علی رهنمون  یکی از شهدای والامقامی است که در بیمارستان صحرایی در منطقه عملیاتی جفیر خوزستان در دوران مقدس به شهادت رسید.

سردار  شاهوارپور ادامه داد: تعداد زیادی از پزشکان و پرستاران در زمان جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند که امروز برای پاسداشت و مجاهدت پزشکان و پرستاران در دوران جنگ تحمیلی به نام آنها نامگذاری شده است.

وی افزود: همه مردم باید به شایستگی از این مردان و پرستاران به ویژه آنهایی که در حوزه کار جهادی در تلاش هستند تشکر و قدردانی کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار